Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +94
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
BlackpillMonster +418

#gonciarz #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
źródło: temp_file6992557097077374252
Pobierz@BlackWolf666: dziecinny to ty jestes jezeli sie na to nabrales...
źródło: yay-excited
Pobierz@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: widać, że młode kobiety nie mają silnej figury ojcowskiej. Oglądały by ze starym po niedzielnym rosole "BBC w Jedynce" i Davida Attenborough to by wiedziały jakie prawa rządzą w naturze xD
źródło: svhmfIpY
Pobierz@BlackWolf666: też mnie to zastanawia xDD za każdym razem, gdy gdzieś w social mediach widzę laskę o lewicowych poglądach, to musi mieć jakieś pluszaczki, jednorożce, różowe piżamki w słoniki, pokemonki, motylki, daddy issues, pisać jak zje*ana 10-latka itd. itp.
Zresztą tu nawet już nie o poglądy polityczne chodzi. Moja matka w wieku 27 lat miała dwójkę dzieci, dom do ogarnięcia, gotowała obiady mężowi, zajmowała się