@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Dobrze, że nie zobaczyła tiktoka o sposobach przeprowadzania aborcji, bo wtedy jeszcze by się wzruszyła, zmieniła poglądy i byłoby piekło kobiet.
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: co te idiotki mają w głowach i dlaczego zawsze to są j----e lewatywki z problemami z głową. Nie wiem choć się domyślam, k---a każdy lewak z internetu prędzej czy później ląduje na terapii XD
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: widać, że młode kobiety nie mają silnej figury ojcowskiej. Oglądały by ze starym po niedzielnym rosole "BBC w Jedynce" i Davida Attenborough to by wiedziały jakie prawa rządzą w naturze xD
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Tę diagnozę autyzmu to chyba sobie atencjuszka kupiła. Nikt ze spektrum autyzmu nie ma takiej potrzeby bycia w centrum uwagi czy sprzedawania zdjęć swojej d--y na OF. Pewnie chwalenie się depresją jest passe to sobie wymyśliła spektrum.
@BlackWolf666: też mnie to zastanawia xDD za każdym razem, gdy gdzieś w social mediach widzę laskę o lewicowych poglądach, to musi mieć jakieś pluszaczki, jednorożce, różowe piżamki w słoniki, pokemonki, motylki, daddy issues, pisać jak zje*ana 10-latka itd. itp. Zresztą tu nawet już nie o poglądy polityczne chodzi. Moja matka w wieku 27 lat miała dwójkę dzieci, dom do ogarnięcia, gotowała obiady mężowi, zajmowała się
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
#gonciarz #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
źródło: temp_file6992557097077374252
Pobierz@BlackWolf666: dziecinny to ty jestes jezeli sie na to nabrales...
źródło: yay-excited
Pobierz@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: widać, że młode kobiety nie mają silnej figury ojcowskiej. Oglądały by ze starym po niedzielnym rosole "BBC w Jedynce" i Davida Attenborough to by wiedziały jakie prawa rządzą w naturze xD
źródło: svhmfIpY
Pobierz@BlackWolf666: też mnie to zastanawia xDD za każdym razem, gdy gdzieś w social mediach widzę laskę o lewicowych poglądach, to musi mieć jakieś pluszaczki, jednorożce, różowe piżamki w słoniki, pokemonki, motylki, daddy issues, pisać jak zje*ana 10-latka itd. itp.
Zresztą tu nawet już nie o poglądy polityczne chodzi. Moja matka w wieku 27 lat miała dwójkę dzieci, dom do ogarnięcia, gotowała obiady mężowi, zajmowała się