Aktywne Wpisy

MiszczJoda +1010
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
źródło: 20250119_125717
Pobierz
#6poziomraka
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
źródło: 1000011375
Pobierz

źródło: 71a
Pobierzźródło: da94fa220fc035e93913305febde4546
Pobierzźródło: st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8
PobierzPS Z filmami i serialami mogę wam pomóc, więc łapcie -"Cop Car", "Flamin Hot", "Small Town Crime", "Suck", "Fido", "12 Mighty Orphans" oraz jeśli chodzi o seriale, to polecam "Grimm", "Mr Inbetween", "Wilfred" oraz "Happy!".
Jest tego więcej, ale pisanie tego na telefonie to udręka, więc po prostu ogarnięcie tag
Sorry, ale czego oczekujecie po wynikach wyszukiwania? Co się zmieniło, że kiedyś Google było dobre, a teraz jest złe?
Bo nie rozumiem w czym macie problem, bo dla mnie, wpisując konkretne zapytanie o firmę, film, książkę czy piosenkę, to otrzymuję poprawne informacje.
Więc z ciekawości: co wpisywaliście do Google i Wam zwraca
@ecconomicus: dokładnie zmieniło się to co piszesz. google miało motto "don't be evil" i jakieś 3 lata temu dyskretnie je usunęło. widocznie wyrzuty sumienia gryzły
@PotwornyKogut: To znaczy co napisałem? Bo dalej nie rozumiem :)
Z tego co wiem, to Google nadal działa na starych zasadach. Czyli prioryteryzuje wyniki wyszukiwania na podstawie linków odsłyłających (oczywiście najpierw wyświetlając linki sponsorowane, wyniki z Map Google, itd.).