Wpis z mikrobloga

Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

#ama #ciekawostki #nauka #fizyka
  • 212
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@andrzejdragan: to jest wykop, więc raczej nie przejdzie (taka świecka tradycja, co poradzić...), ale próbować warto xD

@Sylwiusz_89 kroi się AMA, a ja nic przeczytanego nie mam - książki z listy wstydu, ehhhh
  • Odpowiedz
@andrzejdragan: dzień dobry, otóż mianowicie mam pytanie następujące, jak to jest mieć na nazwisko Dragan, co kojarzy się bardziej z dragon, to znaczy po angielsku SMOK, czy w szkole mówili do ciebie Smok albo że idzie dragan i robi wejście smoka? pozdrawiam rzodkiewka
  • Odpowiedz
@andrzejdragan: jak wyobrażasz sobie ekonomię, rynek pracy, zarobki ludzi oraz to, kogo i na co stać jak SI zabierze pracę 3/4 populacji pracującej umysłowo (nie wierzę w te bajki, że może i część pracy zabierze, ale przy okazji stworzy wiele nowych miejsc pracy)?
  • Odpowiedz