Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Polasz +14
źródło: temp_file6512469443293219845
Pobierz

źródło: 71a
Pobierzźródło: da94fa220fc035e93913305febde4546
Pobierzźródło: st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8
PobierzPS Z filmami i serialami mogę wam pomóc, więc łapcie -"Cop Car", "Flamin Hot", "Small Town Crime", "Suck", "Fido", "12 Mighty Orphans" oraz jeśli chodzi o seriale, to polecam "Grimm", "Mr Inbetween", "Wilfred" oraz "Happy!".
Jest tego więcej, ale pisanie tego na telefonie to udręka, więc po prostu ogarnięcie tag
@ecconomicus: dokładnie zmieniło się to co piszesz. google miało motto "don't be evil" i jakieś 3 lata temu dyskretnie je usunęło. widocznie wyrzuty sumienia gryzły
@PotwornyKogut: To znaczy co napisałem? Bo dalej nie rozumiem :)
Z tego co wiem, to Google nadal działa na starych zasadach. Czyli prioryteryzuje wyniki wyszukiwania na podstawie linków odsłyłających (oczywiście najpierw wyświetlając linki sponsorowane, wyniki z Map Google, itd.).