Wpis z mikrobloga

dorośli mężczyźni kręcą nastolatki.

@I-____-I: Ale to najczęściej są menele, cpunki, itp. Żeby to jeszcze byli faceci na poziomie, z kasą to bym rozumiał bo jak świat światem tak to działa. Ale po co im niedomyty gołodupiec i melina?
  • Odpowiedz
@MagicznyMariusz: ja jestem ciekaw jak bedzie w wieku 30 lat wygladac cera, rzesy itd tych wszystkich nastolatek co sie zaczynaja malowac jak maja 11 lat. To bedzie dramat. Tyle lat nakladania jakis specyfikow z temu na morde. One tak naprawde sobie same skracaja swoj prime i jak kogos nie wyrwa szybko to tak im zdrowie i wyglad podupadnie ze juz kaplica xd
  • Odpowiedz
@MagicznyMariusz nie no, pierwsze i drugie zdjęcie identyko. Tak się oszpecić przed osiemnastką XDDDD @f9JXBEArQ2H4TKl miałem taką w guwbazjum, pudrowała syfy I krosty na twarzy, wyglądała brzydko i tapetowo, zanim skończyła 15 lat. Teraz na szybko fejs jej nawet nie znajduje. Może to i lepiej.
  • Odpowiedz
ja jestem ciekaw jak bedzie w wieku 30 lat wygladac cera, rzesy itd tych wszystkich nastolatek co sie zaczynaja malowac jak maja 11 lat. To bedzie dramat. Tyle lat nakladania jakis specyfikow z temu na morde. One tak naprawde sobie same skracaja swoj prime i jak kogos nie wyrwa szybko to tak im zdrowie i wyglad podupadnie ze juz kaplica xd

@f9JXBEArQ2H4TKl: Nah,

też tak kiedyś myślałam. Jednak dobre kosmetyki
  • Odpowiedz