Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
pytanie do #rozowepaski - tez sprawdzacie/stalkujecie byłe swoich aktualnych facetów?

jebla zaraz dostanę - 6 rok w związku, wszystko się układa, dużo podróżujemy, dobrze się dogadujemy (podobne poczucie humoru, podobne wartości, nawet temperamenty w łóżku, gdzie pod tym względem z byłą bywało różnie)

fakt, związek zaczął się raczej burzliwie (puściłem się z nią, zostawiłem byłą i tak już zostało XD), ale nigdy nie dawałem jej powodu żeby myślała, że za czymkolwiek tęsknię (bo nie tęsknię - średnio było, więc nie ma za czym).

mimo to moja aktualna partnerka potrafi przeglądać jej społecznościówki w ukryciu, albo mówić rzeczy w stylu a widziałeś co IMIEBYŁEJ wrzuciła ostatnio na instagram? i mi pokazywać te posty (ciekawe jak miałem widziec, jak ja z mediów społecznościowych mam tylko linkedina XDDD).

najgorsze jest to, że jak jej mówię że w sumie to mnie to bardzo srednio obchodzi (czyli wcale XD) to potrafi się zezloscic.

oboje po 30, poważne kariery na burzliwe czasy a czasem czuje się jakbym mieszkał z nastolatką XDDDD

#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: U mnie jest w drugą stronę. Była stalkuje z fejk konta i jest najwierniejszą fanką mojej różowej bo śledzi każdą relację na insta i raz przypadkowo dała serduszko jako jedna z pierwszych pod nowymi zdjęciami xD

Jej były też zaczął ją częściej śledzić od kiedy wrzuca czasem ze mną zdjęcia/relacje. Ona też potrafi być dobrą stalkerką (chyba jak każda xD) ale nie ma potrzeby bo słucha z zaciekawieniem o
  • Odpowiedz
najgorsze jest to, że jak jej mówię że w sumie to mnie to bardzo srednio obchodzi (czyli wcale XD) to potrafi się zezloscic.

@mirko_anonim: a pytałes czemu ją to złości? bo jedyne sensowne wytłumaczenie to że lubi być poniżana albo ma skłonności masochistyczne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Według mnie to może mieć jednak problemy z pewnością siebie, może ma jakieś lęki z poprzednich związków (czy jej były często wspominał swoją Ex albo rzucił ją dla Ex)? A może ma poprostu poczucie winy, że Wasz związek się zaczął w ten sposób, że ucierpiała na tym tamta dziewczyna?
  • Odpowiedz
30 mija a ona niczyja, a Ty po stylu pisania

XDDDD

to widzę że też do zbyt dobrych kandydatów nie należysz.
Dziewczyna się wpakowała w bigos i wygląda na to, że zaczyna to do niej docierać. Ale lepiej późno niż wcale.
  • Odpowiedz