Aktywne Wpisy

Nupharizar +156
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

trebeter +59

pytanie do #rozowepaski - tez sprawdzacie/stalkujecie byłe swoich aktualnych facetów?
jebla zaraz dostanę - 6 rok w związku, wszystko się układa, dużo podróżujemy, dobrze się dogadujemy (podobne poczucie humoru, podobne wartości, nawet temperamenty w łóżku, gdzie pod tym względem z byłą bywało różnie)
fakt, związek zaczął się raczej burzliwie (puściłem się z nią, zostawiłem byłą i tak już zostało XD), ale nigdy nie dawałem jej powodu żeby myślała, że za czymkolwiek tęsknię (bo nie tęsknię - średnio było, więc nie ma za czym).
mimo to moja aktualna partnerka potrafi przeglądać jej społecznościówki w ukryciu, albo mówić rzeczy w stylu a widziałeś co IMIEBYŁEJ wrzuciła ostatnio na instagram? i mi pokazywać te posty (ciekawe jak miałem widziec, jak ja z mediów społecznościowych mam tylko linkedina XDDD).
najgorsze jest to, że jak jej mówię że w sumie to mnie to bardzo srednio obchodzi (czyli wcale XD) to potrafi się zezloscic.
oboje po 30, poważne kariery na burzliwe czasy a czasem czuje się jakbym mieszkał z nastolatką XDDDD
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jej były też zaczął ją częściej śledzić od kiedy wrzuca czasem ze mną zdjęcia/relacje. Ona też potrafi być dobrą stalkerką (chyba jak każda xD) ale nie ma potrzeby bo słucha z zaciekawieniem o
@mirko_anonim: a pytałes czemu ją to złości? bo jedyne sensowne wytłumaczenie to że lubi być poniżana albo ma skłonności masochistyczne.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: kobiety takie są
One nigdy nie dorastają
to widzę że też do zbyt dobrych kandydatów nie należysz.
Dziewczyna się wpakowała w bigos i wygląda na to, że zaczyna to do niej docierać. Ale lepiej późno niż wcale.