Aktywne Wpisy
WielkiNos +54
Eh... zazdrosny i zaborczy mężczyzna - marzenie wielu kobiet. Taki to na pewno kocha i nie zdradza, a, że sam jest mężczyzną to i wie po sobie, że inni mężczyźni patrzą się na każde kobiece piersi bez stanika. Ojciec z resztą potwierdza.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #savoirvivre #stanik
strfkr +283
Zrobiłem po raz pierwszy test na IQ i dostałem prawie maxa (95%). Jestem pozytywnie zaskoczony, bo o ile od zawsze byłem uzdolniony i mocno powyżej średniej, to nie spodziewałem się, że aż tak. Wychodzi na to, że tylko 5% ludzi jest inteligentniejsza ode mnie :)
#chwalesie
#chwalesie
Fakt, nie opinia.
#warszawa #nieruchomosci #ekonomia #inwestycje #polska
Polska nie jest w ogóle zdecentralizowana, sytuacja wygląda gorzej niż w Rosji, bo tam oprócz Moskwy jest jeszcze Petersburg xD
@Njal Nie, po prostu cisnę bekę ze spadkowiczów (Warszawskich), bo w innych miastach ceny w końcu się ustabilizują lub spadną, to nieuniknione i tutaj się z nimi zgadzam.
@niezdiagnozowany: no właśnie nie, bo jest do wyboru kilka fajnych innych miast. Scentralizowane to są Słowacja, Irlandia, Węgry, Austria itp. Albo stolica, albo wieś.
Ale nikt nie patrzy na mapy i statystyki -Polska ma bardzo mało dużych miast i są one bardzo małe.
https://www.theglobaleconomy.com/rankings/Percent_urban_population/European-union/
Mamy po prostu mało zurbanizowany kraj w stosunku do zachodu.
A że w obecnych czasach wszyscy młodzi uciekają ze wsi to mamy olbrzymi popyt przy malutkiej podaży.
Więc co by nie kombinować z prawem -ceny będą
@niezdiagnozowany: To też niedługo, bo robi się jak w Niemczech- prawników jest po prostu za dużo i generalnie będzie dobrze zarabiać garstka specjalistów. Są dużo bardziej scentralizowane państwa, tylko wspomniane Niemcy są mniej scentralizowane.