Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +15
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PRZESTAŃMY W KOŃCU KRĘCIĆ BEKĘ!
No żesz kurde bolek. Tu nie ma nic a nic śmiesznego - powinniśmy być wkurzeni a chyba PiSowcom udało się osiągnąć właśnie to co zwykle - zamiast wkurzenia mamy już fazę zrezygnowania i po prostu śmiania się z tego.
A później wszyscy pytają czemu My Polacy przyjmujemy wszystko i nie protestujemy. Obrzydzają nam to do granic możliwości tak abyśmy weszli w tryb totalnej rezygnacji
#gielda #inwestycje #nbp #nieruchomosci #kredythipoteczny #gospodarka #bekazpisu #neuropa #inwestowanie #obligacje
@Polska5Ever: To się wkurzaj, ale nie zmuszaj kogoś kto nie ma na to ochoty, jest wolność ... jeszcze
Aa nie no to ok.
jak 40% lubi być ruchane to pozostałe 60% ma stać z boku i się śmiać. Niezły deal
@Polska5Ever: tymczasem rząd reagujący na wkurzenie garstki osób.
Największe protesty które faktycznie mogły coś zmienić czyli Strajk Kobiet został rozwalony przez ich organizatorów. Przy protestach KOD-u stało się to samo (tylko, że one nigdy nie osiągnęły tej skali). Ludzie zwyczajnie stwierdzili, że nie mają zamiaru wychodzić na ulice skoro i tak na koniec ktoś to wyżej przejmuje. Cały wysiłek jest #!$%@? i tyle.
Do tego weź pod uwagę, że dla części społeczeństwa
@Polska5Ever:
A byłeś na proteście?
Zorganizowałeś coś? Jeśli nie, to czemu?
@Augustin_Pedroza_Espinosa: Piszesz tak, jakby ta metoda była stosowana tylko w Polsce, natomiast jest stosowana w całej Europie.
Ludzie tu pieprzą coś o tym, że Polacy lubią być ruchani albo "to idź na ulicę", ale prawda taka, że polskie społeczeństwo jak chce to jest aktywne. Wystarczy spojrzeć na protesty kobiet, zrobiły taki dym, że temat aborcji dalej jest na ustach wszystkich
Na Polaków można pluć do woli, a oni będą udawać, że deszcz pada
Zaraz napiszesz, że na KO nie będziesz głosował, wiec pewnie Konfederacja. Już pominę to czy ktoś od nich nie ucieknie do PiSu po wyborach (Konfa to przecież zlepek ugrupowań) bo tylko KO jest na tyle duża partia aby zagrozić PiSowi. Taki mamy #!$%@? system liczenia głosów.
Tak więc, przygotuj się na więcej bo
1. PiS będzie rządził, teraz już rzekonany że może #!$%@? wszystko
2. KO
@Polska5Ever: To był moment, już prawie 3 lata temu, kiedy wielu straciło resztki wiary że można cokolwiek w tym kraju zmienić, że nawet nie ma już sensu o nic protestować. Dosłownie w jedną noc 3/4 strajkowiczów ogarnęło, że wcale nie walczy o chleb, pracę, godność, cywilizowane standardy i rigczowe traktowanie kobiet, ale o interesy feministek i lgbt.