Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +68
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

źródło: 7wsb8h
PobierzChujku.
@woj_st: Delikatnie obudzili, ucałowali, posmarowali wazeliną czekoladowe oczko i z czułością wyruchali. Tutaj z------i mi gonga podczas snu, zerżnęli w dupę bez wazeliny i wysrali się na mordę. Co wolisz?
@LicentAbsolweum: no najwyraźniej jedyne co pamiętasz (a nawet nie bo wstawiłeś linka) to hasełka jakimi cie karmiono
@woj_st: Najlepsze, ze PiS to takie dno, ze nawet nie trzeba się silic by szukać argumentów przeciw „PiS PO jedno zło”.
Gdzie PO powołało prokuratora komunistycznego oraz zastępcę ministra sprawiedliwości który zrobił się tez prokuratorem generalnym i Pawlowicz (XD) do trybunału konstytucyjnego?
Albo waliło na propagande
@woj_st: narodowy kosztował 2mld, to o polowe mniej niż PiS wywala rocznie na TVP. Kiełbaska wyborcza w postaci 14 emerytury to 21 mld. Na raz. Euro 2012 to był pikus.
A argument na „kasa z OFE” pokazuje ze jesteś lemingiem który nie wie nawet czym jest subkonto w ZUS ani jak było ofe finansowane
- ostrołęka
- tupolewizm
- turów
- odra
- inflacja jak