Aktywne Wpisy

mirko_anonim +59
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wrocilem po 5 latach do Polski na rok lub dluzej z #emigracja i szukam mieszkania we #wroclaw #nieruchomosci
Czy ktos mi zdradzi sekret ze mieszkanie 65 metrow na terenie zalewowym kepy mieszczanskiej kosztuje ponad 1,2m zlotych? We Franfkurcie am main, w stolicy finansiery europejskiej, takie samo mieszkanie, troche poza centrum kosztuje 300k euro. Prawie ta sama cena. A przypomniec wam srednia pensje w frk a we Wroclawiu?
Troche dalej,
Wrocilem po 5 latach do Polski na rok lub dluzej z #emigracja i szukam mieszkania we #wroclaw #nieruchomosci
Czy ktos mi zdradzi sekret ze mieszkanie 65 metrow na terenie zalewowym kepy mieszczanskiej kosztuje ponad 1,2m zlotych? We Franfkurcie am main, w stolicy finansiery europejskiej, takie samo mieszkanie, troche poza centrum kosztuje 300k euro. Prawie ta sama cena. A przypomniec wam srednia pensje w frk a we Wroclawiu?
Troche dalej,

Barracuda_sph +81
Już od dłuższego czasu map Google używam tylko do streetmaps ale ostatnio chyba Google zmieniło wygląd tych map, przecież to jak te mapy pokracznie wyglądają to jest jakaś masakra xD Mapy.cz wyglądają 100x lepiej i mają znacznie lepsze dane.
#google #mapycz #openstreetmaps #mapy
#google #mapycz #openstreetmaps #mapy

@Ayessare: przecież w PO przybyło mało nowych mord
@gardzenarodowcami: co w tym złego?
@gardzenarodowcami: i gdy będą mieli te 15% poparcia, w Polsce będzie zakaz 5g, nakaz jedzenie psów, Polska wyjdzie z
@woj_st: a może chociaż Ty potrafisz powiedzieć jak wyglądało to mityczne ruchanie przez PO czy kolejny co tak gada bo się naczytał w internecie innych ludzi tego pokroju?
Może dajmy mu rządzić? jeszcze nie rządził przecież...
ale KaTOzAmoRdYzM!!!!1!!?11?1!1!1!
Cały czas mnie zastanawia co siedzi w głowie człowieka, który twierdzi, że jest 8 lat ruchany, a to przez jednych, a to przez drugich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie postrzeganie rzeczywistości musi odciskać piętno.
Atakuj nsdap które jeszcze nigdy nie tworzyło rządu.
Jak stworzę partię publicznej masturbacji to też nie wolno mnie atakować bo nidy nie bylem w rządzie? Xd
Ależ proszę towarzysze partyjni:
- najdroższy Narodowy, walki przy Euro 2012 na skale jakiej pis może pozazdrościć
- kasa z OFE
- amber gold
- wpływy z vat kilkaset procent mniejsze mimo "złotego okresu w polskiej gospodarce", wszak po zbudowało podwaliny dla pis
- podniesiony wiek emerytalny
- poziom bezrobocia i minimalna krajowa, a paliwo w 2012 po cenie takiej jak dziś,
- podniesienie stawki vat
- masowa