@Ayessare: Głosując na PIS wiesz jak bedzie i jak bedzie duże rozdawnictwo, głosując na "Pis2" chociaż nie bedzie 500+ także nawet katotaliban bez rozdawnictwa to spoko opcja a na aborcje to sobei do czech pojedziesz
@Ayessare: partie polityczne trzeba dzielić na podstawie tego jaki mają stosunek do aborcji i wiary, bo w praktycznie wszystkich innych sprawach moja ma takie same poglądy jak pis
@woj_st: ale p---------e XD dopiero co świeży wałek z igrzyskami europejskimi, wybory kopertowe, respiratory, maseczki, miliardy dla TVP na propagandę i wiele innych. Miałem odpowiadać na resztę ale zobaczyłem
zrobienie z tvp tuby propagandowej, tusk klepiący się z prowadzącym po fiutach w programach w tvp2. Tak, to PO zapoczątkowało robienie z publicznej telewizji tv reżimowej, PIS to popchnął dalej.
i już wiem że jesteś miernym pisowskim trollem więc nie będę
zagłosuj na PO, bo nie pamiętasz już jak ruchało cię 8lat wcześniej
@woj_st: pamiętam, ruchało dużo łagodniej ze znacznie większą miłością. Jak ktoś porównuje gnój który robi PiS ze swoją bandą patałachów, a aroganckie ale nieporównywalnie stabilniejsze rządy PO, to jest najlepszy dowód że sam albo nie pamięta, albo sam był wtedy berbeciem, któremu całą wizję rzeczywistości wpoił pijany wujek
@zloty_wkret ale to mam wierzyć w Konfederację, która nawet jak jeszcze nie tworzy rządu to już się zachowuje jak się zachowuje? Mam nie krytykować Mentzena, który nawet posłem jeszcze nie jest, a już przejawia butę i pogardę do innych, a większość jego wypowiedzi to cyniczne politykowanie, żarciki, unikanie odpowiedzi? W czym on się różni od obecnych polityków i rządzących? Tylko tym, że jeszcze nie rządzi.
Bądź ruchany przez PiS 8lat, zagłosuj na PO, bo nie pamiętasz już jak ruchało cię 8lat wcześniej.
@woj_st: Konfederatom i symetrystom się wydaje, że nikt nie pamięta rządó PO i dlatego jest skłonny na nich zagłosować. Otóż nie, wszyscy wszystko pamiętają. I było lepiej, dlatego chcę wrócić do rządu KO. Są dwa realne scenariusze: rządzi PiS albo PO. Wybieram ten drugi.
i gdy będą mieli te 15% poparcia, w Polsce będzie zakaz 5g, nakaz jedzenie psów, Polska wyjdzie z UE i wprowadzony zostanie zdroworozsądkowy konserwatyzm JE Putina, a autyzm i inne choroby będą leczone tylko i wyłącznie "generatorem plazmowym" lub u lokalnej szamanki, bo ktoś kiedyś coś napisał na twitterze
@dr3vil: Kompromitujesz się ty, odpowiadając na wszystko zdaniem: Kłamstwa i PiSowskie manipulacje. Nie chce mi się na ciebie marnować czasu, bo mi nikt za to nie płaci xD
Ukrainka prowadząca żabkę w Warszawie chwali się, że zatrudnia w pierwszej kolejności Ukraińców co jest niezgodną z prawem dyskryminacją ze względu na narodowość.
źródło: 7wsb8h
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 5r5xd3
Pobierzi już wiem że jesteś miernym pisowskim trollem więc nie będę
źródło: 0be876cfc4f654d0ba56fb87b87623fb22d3927f1041941328e339fe1152ea98
Pobierz@woj_st: pamiętam, ruchało dużo łagodniej ze znacznie większą miłością. Jak ktoś porównuje gnój który robi PiS ze swoją bandą patałachów, a aroganckie ale nieporównywalnie stabilniejsze rządy PO, to jest najlepszy dowód że sam albo nie pamięta, albo sam był wtedy berbeciem, któremu całą wizję rzeczywistości wpoił pijany wujek
Pomijam nawet resztę śmietanki Konfy, która
@woj_st: Konfederatom i symetrystom się wydaje, że nikt nie pamięta rządó PO i dlatego jest skłonny na nich zagłosować.
Otóż nie, wszyscy wszystko pamiętają. I było lepiej, dlatego chcę wrócić do rządu KO. Są dwa realne scenariusze: rządzi PiS albo PO. Wybieram ten drugi.
A poza tym
źródło: 12953930269764
Pobierz@Ayessare: Kodomitów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wokawonsky: Cieszę się, że to rozumiesz