Aktywne Wpisy
baltonoski +105
123radzio +12
Człowiek od dziecka wymieniał jaki to samochód marka a nawet dokładnie model jedzie z kilometra a w przeciągu 2 lat to ja nawet się nie orientuje co to za marka stoi obok na światłach xD takie to czasy
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#zalesie #emigracja #niemcy #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
@Strahl: o k---a, uzywac polskiego wyzszego wyksztalcenia jako argumentu xDDDDDDDDD
Skonczylem najprostsze na swiecie studia, rozumiesz, mam WYZSZE wyksztalcenie, jestem elita narodu rozumiesz, zrobilem prace magisterka na podstawie ankiety z neta rozumiesz to prawie jak EMAJTI xD
@KlatwaNieruchowPL: czyli kasjerka spokojnie moze wynajac kawalerke i zostaje jej z 900-1200 euro miesiecznie. no to nie jest slabo przeciez
@ButtHurtAlert: To jest tylko i wylacznie Twoj wybor. Wybierasz mieszkanie w Poznaniu jak tysiace innych ludzi, nie dziw sie ze jest drogo.
Nie ma alternatywy, a myslisz, ze by sie przyjela? Stwórz ją.
@assninja: Gdzie powinni? Dziwne pytanie. Niech sobie mieszkaja tam gdzie chca, moga wydac 90% pensji i mieszkac w centrum albo 10% pensji i mieszkac na wsi. To jest tylko i wylacznie ich wybór.
Dokladnie taki wybór ma kazdy czlowiek na swiecie, np. w Londynie
@assninja: Raczej Ty masz dziwne przekonanie ze ktos musi mieszkac tam gdzie pracuje, a tak nie jest. Ludzie dojezdzaja do pracy na calym swiecie i jest to normalne. Nadal mozesz zyc jak czlowiek, musisz jedynie dojechac.
Skoro na wsi zarabiam po 8 tys gdzie mieszkanie kosztuje 5k za m2 No to w takim wojewódzkim mieście musiałbym w C--j więcej zarabiać
źródło: Capture
Pobierz@yhbgrobdoivbvwamsv: Wstaw tam blaznie wiecej xd, bo w tym kraju z kartonu ludzie z sensownym wyksztalceniem robiacy sensowne rzeczy i tak zyja jak karaluchy, niekoniecznie trzeba studiować relaks i turystykę na
@Strahl: xD opowiedz mi jak bieda klepia lekarze czy dentysci albo architekci wszelacy xD