Aktywne Wpisy
baltonoski +105
123radzio +12
Człowiek od dziecka wymieniał jaki to samochód marka a nawet dokładnie model jedzie z kilometra a w przeciągu 2 lat to ja nawet się nie orientuje co to za marka stoi obok na światłach xD takie to czasy
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
A od dłuższego czasu to przestałem nawet rozpoznawać jaki to model mojej ulubionej marki stoi przede mną xD
#polska #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #auta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#zalesie #emigracja #niemcy #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
@Szatanski_werset: xD 2600 dziennie od razu xD
A jak to ma dzialac? No tak jak na zachodzie, wynajmowanie pokoju do smierci xD chcieliscie zachodu to macie
Polska ma taką strukture że tylko w głownych osrodkach miejskich możesz dostać mniej więcej godną prace. Ludzie sciągają do głownych osrodków tabunami. Mieszkania mało metrażowe często wynajmowane są w kilka osob. Kazda pracuje i sa gotowi zaplacic te 2k+. Wlasciciele mieszkań mają mini-ratke która znacznie wzrosła + oplaty i masz szybujace ceny najmu.
Weźmy
Kołchozy to stawki od 2500Brutto do 3100Brutto, coś około 1,8k - 2,3k Netto co miesiąc.
Przy czym jak ktoś ma język i ogarnia tutaj to mieszkanie wynajmie od 450(kawalerka) do 850 (65+m2) Na ciepło.