Aktywne Wpisy

sztywny_misza +107
źródło: IMG_8271 (1)
Pobierz
moll +6
Co upiec?
- Miodownik 31.4% (86)
- Strudel jabłkowy wg przepisu pani Lucyny 34.3% (94)
- Piecz co chcesz 34.3% (94)
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_8271 (1)
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mirki, jak rozwijać relację z dziewczyną? Co zrobić żebyśmy się bardziej na siebie otworzyli?
Spotkałem się 2 razy z jedną dziewczyną i niby wszystko spoko, jesteśmy w stanie przez te parę godzin pogadać na różne tematy, pomiędzy spotkaniami coś tam piszemy ze sobą. Ale mam wrażenie, że wybieramy dość bezpieczne tematy typu co się wydarzyło w ostatnim tygodniu i boję się, że nie zmierza to we właściwym kierunku.
Jak u was wyglądało takie przełamywanie się? Trochę brakuje mi doświadczenia w tych sprawach
#podrywajzwykopem #randki #tinder #relacje #milosc #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@jmuhha: jak się spotykają poznawszy poprzez aplikacje randkową, to nie robi z niej żadnej koleżanki :p
to głupie kobiece postrzeganie świata każe sądzić że jak facet nie zmacał na pierwszym - drugim spotkaniu, to widocznie szuka koleżanki :p
Czas dorosnąć.
Jeszcze raz przeczytaj moja wypowiedź i wyciągnij wnioski. Jak się nie uda to jeszcze raz.
@Ulfric_Stormcloak: Chłopie ale taka jest natura kobiet i apka randkowa istniejąca 10 lat tego nie zmieni XD. Jeśli nie szukasz kontaktu fizycznego to wychodzisz na kogoś kto nie jest zainteresowany nią jako kobietą
@CloudSpanner: co to za nowy skrót? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 66616875_2578232688874942_2195462857100291027_n
PobierzNo tak xd
Łap plusa xd
Raz widziałem opis tego "problemu" na grupce damsko-meskiej i kobiety jednogłośnie stwierdziły że faceta to ma być facet i powinien szukać kontaktu, bo inaczej kobieta może poczuć się brzydka xd