Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jak rozwijać relację z dziewczyną? Co zrobić żebyśmy się bardziej na siebie otworzyli?

Spotkałem się 2 razy z jedną dziewczyną i niby wszystko spoko, jesteśmy w stanie przez te parę godzin pogadać na różne tematy, pomiędzy spotkaniami coś tam piszemy ze sobą. Ale mam wrażenie, że wybieramy dość bezpieczne tematy typu co się wydarzyło w ostatnim tygodniu i boję się, że nie zmierza to we właściwym kierunku.

Jak u was wyglądało takie przełamywanie się? Trochę brakuje mi doświadczenia w tych sprawach

#podrywajzwykopem #randki #tinder #relacje #milosc #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przełam bariery dotyku a nie robisz z niej kolezanke

@jmuhha: jak się spotykają poznawszy poprzez aplikacje randkową, to nie robi z niej żadnej koleżanki :p

to głupie kobiece postrzeganie świata każe sądzić że jak facet nie zmacał na pierwszym - drugim spotkaniu, to widocznie szuka koleżanki :p

Czas dorosnąć.
  • Odpowiedz
jak się spotykają poznawszy poprzez aplikacje randkową, to nie robi z niej żadnej koleżanki :p

to głupie kobiece postrzeganie świata każe sądzić że jak facet nie zmacał na pierwszym - drugim spotkaniu, to widocznie szuka koleżanki :p

@Ulfric_Stormcloak: Chłopie ale taka jest natura kobiet i apka randkowa istniejąca 10 lat tego nie zmieni XD. Jeśli nie szukasz kontaktu fizycznego to wychodzisz na kogoś kto nie jest zainteresowany nią jako kobietą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powróz jej z ręki jeżeli chodzi o dotyk. Pytaj co lubi u mężczyzn i zwróć uwagę czy coś z tego zahacza o Ciebie. Przytul mocno na pożegnanie albo pocałuj w policzek. Odpowiedź jej jakaś ciekawą historie z dzieciństwa i poproś o jej:powie ze nie ma więc teraz Ty postaraj się żeby coś jej przypomnieć i niech Ci opowie swój sen. I daj jej się wypowiedzieć o aborcji, eutanazji czy
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: wychodzisz na nieśmiałego niepewnego siebie spierdoxa bez doświadczenia z kobietami, bez opcji innych kobiet dlatego tak analizujesz czy 5 randka to ok by złapać za rękę. „Nie wykazywał zainteresowania” to tylko zasłona dymna, która ładnie brzmi
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Prawda. Jak masz doświadczenie i opcje to lecisz z tematem jak Ci się podoba bo jak nie ta to zaraz będzie inna. Już nie raz pisałem, że paradoksalnie dla kobiety bardziej interesującym gościem jest zajęty typ od singla bo związek/wianuszek kobiet wokół daje mu social proof, którego samotny singiel nie ma.
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: no patrz, a ja typiar nigdy nie macam i jedna mi nawet napisała że czuła się jak na wyjściu z kolegą:p bo nawet jej przypadkiem nie dotkłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Raz widziałem opis tego "problemu" na grupce damsko-meskiej i kobiety jednogłośnie stwierdziły że faceta to ma być facet i powinien szukać kontaktu, bo inaczej kobieta może poczuć się brzydka xd
  • Odpowiedz