Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +10
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Zaległe pracodomy, po kołchozowe rajdy i zeszło niedzielne górobranie.
100 - protokół szan kony uruchomiony #pdk Takie tam #100km nr 11. Takie małe kombo: Magurka>Żar>Nowy Świat>Przegibek.
Zamiast Przegibku miała być Chrobacza Łąka, ale poranne warunki na Magurce (mokro, trochę ślisko, a jest kiepski asfalt i trochę coś a'la szutru) oznaczały, że na Chrobaczej będzie duuuużo gorzej - tam już od pewnego momentu podjazd powinien być klasyfikowany w kategorii ujeb XD.
Nowy Świat mnie już mocno zmęczył, ale w każdym razie każdy podjazd z pucharkiem ;)
No i na własnym garbie wyhodowałem Terminatora XD Chłop 45 lat i jak w każdym aspekcie miałem nad nim przewagę, tak teraz objeżdża mnie na górkach jak chce XD
#rowerowyrownik #rower #szosa #accent #accentwykopfanclub
Skrypt | Statystyki
źródło: strava5454276819135196671-down
PobierzSerio? Musiałeś wołać 3k ludzi, żeby pochwalić się pracodomem? XD