Wpis z mikrobloga

153 019,01 - 1,01 = 153 018,00

Dzisiaj symboliczna wrzutka. Nie miałem czasu na bieganie w ciągu dnia, ale jako że przyszły mi dzisiaj nowe buty to musiałem po powrocie do bazy na siłę coś wcisnąć co by je sprawdzić. Nie będę przecież siedział jutro w robocie i myślał cały dzień o butach... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Buciwo to HOKA Clifton 8. Te same, które parę dni temu zakupił sztafetowy cumpel @neufrin. Po zobaczeniu twojego posta musiałem też je mieć, są przepiękne! ()
Są mega wygodne i leciutkie. Będzie z nich piękny daily trainer!

#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem

Skrypt | Statystyki
scorp02 - 153 019,01 - 1,01 = 153 018,00

Dzisiaj symboliczna wrzutka. Nie miałem cza...

źródło: nocnytest

Pobierz
  • 33
@scorp02 czy Hoki specjalizują się w jakiś konkretnych butach do biegania? Czymś się wyróżniają spośród innych marek wg Ciebie? Pytam bo w sumie nigdy się nie interesowałam tą marką a chyba ostatnio wspominałeś że to jedna z Twoich fav ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Najmilszy_Maf1oso: Przerabiałem dokładnie to samo z żółtymi rinconami 3 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na deszczyk będę zakładał raczejj ciemniejsze buty z mojej rotacji. A te będą idealnie dopełniać mój letni styl kwiatowego biegacza!

@enteropeptydaza Hoka to jest przede wszystkim waga piórkowa wśród butów, z jednocześnie wysokim - jak na ich gramaturę, stopniem amortyzacji i elastycznością. Dlatego tak polubiłem rincony 3 :) Te cliftony są ciut cięższe, ale
@ArchDelux Ja to buty do biegania sznuruję podwójnie tylko raz w ich karierze - tuż po ich kupnie.
Giry wsuwam w buty bez rozwiązywania. Szkoda czasu na wiązanie za każdym razem (σ ͜ʖσ)