Wpis z mikrobloga

153 019,01 - 1,01 = 153 018,00

Dzisiaj symboliczna wrzutka. Nie miałem czasu na bieganie w ciągu dnia, ale jako że przyszły mi dzisiaj nowe buty to musiałem po powrocie do bazy na siłę coś wcisnąć co by je sprawdzić. Nie będę przecież siedział jutro w robocie i myślał cały dzień o butach... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Buciwo to HOKA Clifton 8. Te same, które parę dni temu zakupił sztafetowy cumpel @neufrin. Po zobaczeniu twojego posta musiałem też je mieć, są przepiękne! ()
Są mega wygodne i leciutkie. Będzie z nich piękny daily trainer!

#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem

Skrypt | Statystyki
scorp02 - 153 019,01 - 1,01 = 153 018,00

Dzisiaj symboliczna wrzutka. Nie miałem cza...

źródło: nocnytest

Pobierz
  • 33
@nick230 Tak, zawsze zamawiam jedną parę. :) Nigdy nie miałem problemów ze źle dobranymi butami. Poza tym to moje drugie Hoki, więc byłem pewien że jak wezmę ten sam rozmiar co w poprzednich to wszystko będzie w porządku.
Szkoda czasu na wiązanie za każdym razem

@scorp02: to serio czy troll? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi to nawet w trakcie zawodów zdarzało wiązać sznurówki xd
miałem, wyleczyłem i po jakims czasie trafiłem w inną kontuzję na drugiej nodze

@neufrin: ale kaplica, ja się męczyłem z shin splints i przy okazji jeszcze skręciłem kostkę i od dwóch miesięcy w ogóle nie mogę biegać xd
@Ark00 Czemu troll? Serio raz wiąże i tyle xd No chyba że muszę podwiązać do buta czip do pomiaru czasu na zawody :P Zdejmując czy wkładając buta nie rozwiązuję, bo mi się nie chce.

No to mi przez dwa lata biegania ani razu mi się sznurówki nie rozwiązały ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Ark00: Zmieniałem technikę biegu na bieganie ze śródstopia i zwiększałem kadencję w wolnych biegach (z 160 do stabilnych 180 zawsze). No i będąc zadowolny, że wszystko jest ok, na urlopie trochę po mnie poniosło i przecholowałem z biegami i nadwyrężyłem drugą łydkę. Gdy wczoraj już myślałem że jest wszystko ok, wyszedłem na spokojne 5km i dupa blada po 3km nie dość, że wszystko wróciło to bół był na stopie, łydce i
@Ark00: przeciążenia pokolei mięscni, jak druga noga była kontuzjowana to ta jakby ją odciążała i dostawała podwójnie no i nie wyrobiła. Najproszte rozwiązanie to odpuścić wszystko na 2tyg. No ale jak w szczycie sezonu (°°