Aktywne Wpisy

Wernest +200
Nie lubię nikomu zaglądać do portfela, ale przed chwilą w TVP Info opowiadali o rodzinie, która dostała szlachetną paczkę. Otrzymali na wigilię 29 paczek, w tym krzesła, dzięki którym (jak mówi dziennikarz) rodzina mogła zasiąść do świątecznego śniadania.
Tymczasem facet ma za sobą dziesiątki komiksów, z których część jest warta po kilkaset złotych, choćby Aliens vs Predator 30th anniversary. Wiele z nich to jakieś nowe wydania. Czy naprawdę nie można było sprzedać
Tymczasem facet ma za sobą dziesiątki komiksów, z których część jest warta po kilkaset złotych, choćby Aliens vs Predator 30th anniversary. Wiele z nich to jakieś nowe wydania. Czy naprawdę nie można było sprzedać
źródło: paczka
Pobierz
cukierkowa +62
Czy ktoś w święta o tej porze jest na wykopie? Ilu jest takich zje*****?
Lista obecności:
Lista obecności:

#bmw #szybkoalebezpiecznie #szeryfzbmw
źródło: IMG_1483
PobierzJak się jest miłym i zaciśnie zęby to można dużo wynegocjować. A tak, szukają aż znajdą albo mandacik z najwyższej półki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: +1. Nie raz miałem złe przygody, bo policja powiatowa ma przymus czepiania się ludzi idących po ulicy o pierdoły (wielokrotnie opowiadałem, jak policja zaczepiała mnie i różową, bo szliśmy za rekę i było to podejrzane. Albo inne, takie same lub podobne przypadki), bo im się nudzi, bo komenda wymaga
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: sam nie przepadam ogólnie za firmą o nazwie policja, ale muszę przyznać że zdarzało mi się miło wspominać pewne przypadki, raz jak dostałem mniejszy mandat niż mogłem, a drugi raz jak dostałem upomnienie zamiast mandatu przekraczającego
@Zaklad_Gospodarki_Odpadami: Polecam załatwić coś w urzędzie na cwaniaka. Jeśli nie piłeś wódki z naczelnikiem urzędu, albo nie jesteś synem lokalnego milionera to sorry, ale więcej sobie zaszkodzisz niż pomożesz.
A normalnym podejściem, nawet czasem takim trochę "nieporadnym" to urzędnik za ciebie wypełni papiery (a nie tylko sprawdzi i łaskawie przyjmie)
Cwaniakować można przed kolegami, którym to pewnie imponuje.
@ipkis123: pomijając skrajne przypadki, gdy urzędas jest mocno skoligacony z typem, to nigdy nie słyszałem o takich przypadkach. Ja, ojciec, dosyć wielu ludzi z mojego otczenia (nie tylko w miescie) tak robi i zero problemów. Ale ja mówię o typu cwaniaka, który
Jeśli chodzi o moją sprawę
@Marek_Licyniusz_Krassus: chyba że jesteś większy cwaniak, ale wtedy tez warto odpuscic, jeszcze pare pokolen minie zanim wytrzepiemy z rodakow wschodnia mentalnosc
Obowiązuje 50.