Wpis z mikrobloga

Fajnie by było, jakbyś wyjaśnił szurstwo od sztucznej inteligencji jak np Dragana. Bardzo dobrze zrobił to smartgasm, a że temat jest popularny i media szkodzą ludziom, podając jakieś szurskie teorie, twoje wyjaśnienia mogły by być społecznie pożyteczne.
  • Odpowiedz
@LukaszLamza: W USA o stanach przedrakowych wiedzą od dawna i w ramach profilaktyki im zapobiegają. Prowadzi sie szereg badań, zwłaszcza na osobach z dużym obciążeniem genetycznym, które miały w rodzinie nowotwór złośliwy. To duża gałąź opieki zdrowotnej. A u nas? Doprosić sie o morfologie to jest sukces.
Moją teściową z podejrzeniem nowotworu wysłali ze szpitala do domu żeby se badania porobiła, musiała iść do ogólnego internisty, potem do chirurga, tak
  • Odpowiedz
  • 1
@pogromcaidiotow: A daj pan spokój, potworne szurstwo niestety panuje w temacie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak zwykle, przesada idzie w dwie strony:
1) sztuczna inteligencja zaraz się "obudzi" i nas wszystkich pozabija;
2) sztuczna inteligencja to po prostu długi program komputerowy, nic nie umie sama wymyśleć, pisałem takie w technikum.

I jedni, i drudzy, zachowują się, jakby nie za bardzo rozumieli, jaką właściwie mają strukturę i
  • Odpowiedz
  • 1
@PabloEscobar: To jest program, w którym razem czytamy "Nature". Albo "Science". Albo "Physical Review Letters", albo "Current Biology" - zależy, co mi wpadnie w oko. W każdym razie "czytamy nature". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz