Aktywne Wpisy

wykopowa_ona +1122
źródło: temp_file8281088735139722680
Pobierz
Mirki, chwalę się. Mój mały zespół w moim dużym korpo rozrasta się, a ja od przyszłego miesiąca będę miał w sumie 12 osób pod sobą. Zawsze chciałem być managerkiem i rządzenie innymi i nadawanie kierunku było moim celem zawodowym. Teraz czuję, że ten cel został osiągnięty.
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca
Nie jest to dużo, ale i tak jestem z siebie dumny.
#pracbaza #korposwiat #praca

źródło: Dkpmb82JUoC2Lwpi
PobierzJeśli myślisz, ze sanepid ma jakąkolwiek kontrolę nad jakością posiłków w lokalach gastronomicznych to XD. Tak się składa, że miałem tego typu działalność i to jest czysta fikcja i papierologia.
Jak zgłosiłem się do sanepidu to urzędnicy głównie zajmowali się tymi papierami, bo musieli sporządzić sprawozdanie w dwóch kopiach ręcznie (nie mieli do dyspozycji ksera), oprócz
Swoją drogą to jakby ktoś bardzo chciał sabotować komuś taki biznes to chyba tylko zgłaszając objawy zatrucia, bo sanepid dobrze wie które biznesy nie są przez nich kontrolowane i podobno mają związane ręce.
@mindrape no wiesz, dlatego jest jak jest w tym kraju.
Tymbardziej, że zarówno sanepid, jak i inne urzędy doskonale wiedzą jak to wygląda i mają to w dupie, bo ważne, że hajs z podatków się zgadza. To jest problem systemowy, bardzo łatwy do rozwiązania, ale na szczeblu
@fervi: dokladnie, pomysl sobie ze ktos by np. przez lata dodawal sol drogowa do wedlin albo np. spuszczal jakies scieki do rzeki gdyby nie kontrola i nadzor