Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +36
#tinder takie tam z wczoraj
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
120_Dni_Sodomy +14
Ostatni dzień wakacji i trzeba wracać do korpo #programista15k fajne mam ciałko?
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
PO: Proponuje kredyty 0 % na kupno i remont mieszkania, 600 plus na wynajem, Babciowe 1500 zł
Problemy w mediach: MENTZEN ROZPIJA POLAKÓW BO ORGANIZUJE SPOTKANIE PRZY PIWIE. PROMOCJA ALKOHOLIZMU, REAL SHIT!!!!
#gospodarka #ekonomia #bekazpo #bekazpisu #bekazlewactwa #bekazpodludzi #heheszki #takaprawda #niebieskiepaski #polska #polityka
@podjad3k: nie, nie napisałem tak, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? xD
@aarahon: nawet cytowałem marny trollu, leć na czarno, bo szkoda mi czasu na półgłówków
@podjad3k: zesrałeś się a nie zacytowałeś. Znajdź mi gdzie napisałem:
dopłata 600 do wynajmu mieszkania to 600+ dla landlorda naprawdę tego nie widzisz?
Komentarz usunięty przez moderatora
@aarahon: jest moc ja #!$%@?
@WarwaraBasia: jak się pominie całe rozdawnictwo pisu i będzie ślepym na sołtysowe, wille, cpk, ostrołękę, dotacje dla fundacji zarządzanych przez wszelkiego typu aparatczyków, finansowanie TVP, zatrudnianie policji dla własnych celów to tak się może wydawać.
@Regaziatko: ty jednak tę głupotę osiągnęłeś, brawo ;)
@chodznapole: już #!$%@?łeś się?
@aarahon: dlatego gdzies w trakcie napisałem, że nie wiem czy tam nie poszedl sarkazm id ciebie, i że trudno obecnie czasami wyłapać sarkazm.
@aarahon: Właśnie robisz :)
Od tego zaczął się wpis OPa:
a ty potem: pis rozdaje, po pomaga, własny kąt bla bla bla
To rozumiem że odnosisz się do wypowiedzi OPa, a ty nagle
@aarahon: mam podobnie. Parę razy zdazylo mi się, że broniłem pisowca. Jak prawda byla po jego stronie to czułem, że trzeba.
A jak się wypowiadam to pisze co myślę.
@aarahon: i dobrze. Oby wybor byl zgodny z Twoim sumieniem. I potrafię zrozumieć
@WarwaraBasia: odniosłem się do wypowiedzi opa i całości działań obu partii ;)
@Desire22: nie wiem co to pelowiec i umiem porozumiewać się językiem polskim bez używania obcojęzycznych słów ;)
PO: Proponuje pieniądze dzięki którym ludzi będzie stać na własny kąt i pójście do pracy
L
@Kopyto96
600+ na wynajem, 1500+ dla babci czy kredyty których oprocentowanie beda spłacać inni.
Niczym to nie różni się od pisu