Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

@Quzin: Ja zaczynalem 8 lat temu. Pierwsza praca to bylo 1.5k z dojazdem godzinnym do miejsca pracy. Wzialem co bylo w moim miescie nie wybrzydzalem. Programowalem gowno apke w visual basicu gdzie logika biznesowa byla napisana na funkcjach skuelowych xD xD
Po 7 miesiacach wyjechalem do innego miasta gdzie w sumie przez pierwsze 4 miesiace zylem dokladajac z oszczednosci ktore
@Pozytywny_gosc: bardzo dobrze napisane. jakikolwiek projekt w domu czym by nie był nie odwzoruje expa komercyjnego
@Rufurege1 nie jesteś studentem to zapomnij
@LazyInitializationException: a student po stażu ma większe doświadczenie komercyjne niż wannabe junior
@ly000: ale eldorado sie nie konczy, typ po prostu ma niskie kompetencje w niepotrzenbyhc technologiach i 0 pojecia o archiekturze, inzynierii oprogramowania
@Quzin: to tak jakbys aplikowal na kierowce tira i chwalil sie, ze umiesz wlaczyc silnik w maluchu oraz pojechac do przodu, ale tylko prosto
@LazyInitializationException: dlaczego tylko dla studentów? Każdy może iść na staż.
We do not expect you to be expert in anything, but we do want enthusiastic people who are keen to learn what it’s like to be a software professional in the real world. Perhaps you manage your own open source projects, have developed a mobile app or coded on a Raspberry Pi.
Zapisałem to sobie bo w końcu ktoś