Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +273
Pięć głównych, konkretnych powodów, dla których warto mieszkać w Polsce a nie w innym kraju i nawet nie próbujcie tego podważać.
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
Pobierz
MonazoPL +108
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz

@smk666: dopiero po 12 miesiącach można uznać, że jest problem, większość lekarzy Ci to powie. Nam z różową też zaskoczyło dopiero po 10 miesiącach. Nie ma co się poddawać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ona nie chciał tabletek (bo szkodliwe dla zdrowia), ja nie chciałem gumy (bo nie lubie), to finalnie robiliśmy to bez żadnego zabezpieczenia
@smk666:
Bo macie za dużą presję.
<Dowód anegdotyczny
@Jin:
A to, to na pewno. Kupujemy dom w innej części kraju (nie mogliśmy tego odłożyć, bo po 2 latach szukania w trzech województwach trafił się jedyny, który nam pasuje i mieści się w budżecie) i jednym z kryteriów wyprowadzki na stałe jest L4/macierzyński różowej, ja pracuję zdalnie. Owszem, mogłaby najpierw zmienić pracę, nawet "czeka" na nią stanowisko na dość niszowej posadzie związanej z wykształceniem
Poza tym do takich spraw trzeba podejść na spokojnie, bez spiny i wyliczanek. Odpuścicie i wtedy się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smk666: Żona pewnie po 30, co? Właśnie odkrywasz że pociąg do młodych kobiet to nie jest kwestia sentymentów tylko biologiczna. Kobieta po 30 roku życia