Aktywne Wpisy

Moonman +4
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.3% (474)
- w bryle domu 63.7% (831)

wykop +8
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz

@PfefferWerfer:
No ciężko by było wcześniej jak my się poznaliśmy niecałe 3 lata temu. Całe szczęście (teraz, po fakcie) moja pierwsza żona nie chciała dzieci wcale bo bym jeszcze alimenty bulił a z kolei były mojej obecnej był chyba kryptogejem i do łóżka się nie garnął. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Glikol_Propylenowy?
@visas: ??????
@smk666: co? Brzmi tak jakby caly okres trwał 100 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak naprawdę, komorka jajowa jest gotowa do zaplodnienia przez kilka godzin, ale plemniki mogą przetrwać 2-3 dni w śluzie.
@NieBendePrasowac:
18% 28-dniowego cyklu to czas płodny (plemniki "żyją" max do 5 dni), szanse na zapłodnienie i prawidłowe zagnieżdżenie zarodka przy założeniu optymalnych warunków (obecność żywych plemników w momencie owulacji) to 25-30% u młodych ludzi. Tak więc przy założeniu losowego dnia mamy prawdopodobieństwo, że wystąpią obydwa te zdarzenia jednocześnie równe 0,18 * 0,3
Najlepiej odpuścić sprawdzanie dni płodnych skoro wiecie, że owulacja zachodzi. I po prostu robić to regularnie ;)
@mirko_anonim: niezawsze.
@Jin: jak to zrobił że potroił?
Do etatu na UoP dołożył sobie 2 na b2b. Jest adminem.
https://wykop.pl/wpis/71254201/mozna-miec-jednoczesnie-uop-i-b2b-samozatrudnienie
miałbyś może możliwość znać się z nim na tyle żeby tam go podpytać trochę jak on to sobie ogarnął, albo może jakoś skontaktować jak czasem też ma konto tutaj? Ogólnie chodzi mi o to jak to sobie podatkowo ułożyć czy spółka czy jego potem czy trzeba się z tym kitrac żeby nikt nie wykrył czy jak nie wpływa to na pracę to nie ma problemu? Ogólnie działa to