Aktywne Wpisy

Ka4az +514
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nawet wyjeżdżając na jakiś urlop za granicę, czy nawet na weekend do Czech czy na Słowację, boli brak tych rzeczy pod ręką, zwłaszcza Żabki xD
#11listopada #polska #takaprawda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-11 121046
Pobierzźródło: image
Pobierz@Lolenson1888: Żabka to akurat ostatnie za czym tęsknię za granicą, wystarczy że się j------o płaza naoglądam na każdej ulicy w polskim mieście
W Brnie cztery sklepy na całe miasto xD
Ja słyszałem, że tam ojciec Rydzyk maczał palce, dlatego pisiory wprowadziły zakaz handlu w niedzielę, żeby ludzie robili zakupy tego dnia w żabce ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 03CDD8E2-24D3-41AE-94B5-818199AA849A
Pobierz1. Google maps wystarczą
2. Postał ma paczkomaty
3. DigID
4. Google pay + płatności kartą w zupełności wystarczają
5. Sklepy otwarte 365 dni w roku.
Ja nie znawczyni i nie autorytet, ale kiedyś mnie fascynowało, że powstał blik i słuchałam podcastu z założycielem aliorbanku i on powiedzioał coś w stylu:
ciekawe czy jesteśmy w stanie to zachować nawet doścignąwszy "dobrobyt" czy tam HDI czołówki świata, bo mi się podoba to, że BLIK powstał w Polsce,
Są otwarte od 6 do 23, również w niedzielę. To wystarczy.
Komentarz usunięty przez moderatora