Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +129
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

#polityka #pis
źródło: z17900585IER,Andrzej-Wajda-i-Krystyna-Zachwatowicz-w-sztabie-Br
Pobierz@voov100: nadal się śmiejemy z oszusta.
Wtedy PiS i kukiz, teraz konfederacja idzie na tej samej fali
@CoYoT85: ale jedno nie wyklucza drugiego. Miałeś rację wtedy, masz rację teraz ;3
@voov100: Dalej się śmieje z tego cwaniaka tarzającego się we własnych szczochach.
Bo jak to, przegrać z populistami, którzy po raz pierwszy od transformacji zaczęli mówić o potrzebach mieszkańców małych miejscowości i prowincji? Jak 75% obywateli ma czelność narzucać swoje zdanie mieszkańcom największych ośrodków miejskich?
Platforma i jej elity
Znaczna część tych elit jest ograniczona poza obszarem swojej działalności. Stworzyli sobie towarzystwo wzajemnej adoracji, od 50 lat klepią się po pleckach, dziennikarze i politycy liżą ich po jajach, więc doszli do przekonania, że dysponują jakimś olbrzymim potencjałem intelektualnym
Czy ty sądzisz, że wszystko, co jest w kontrze do pisu, jest dobre?