Aktywne Wpisy

Itslilianka +458
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz
źródło: Znów rok na plus
Pobierz

dzisiaj w sobotę, przed południem, wszystkie paczki dostarczone do jednej multiskrytki
Pod względem tego jak wygląda dzisiaj kupowanie online, to żyjemy w pięknych czasach.
#paczkomaty #inpost #ecommerce
inpost to jedno ale sprzedawcy też się bardzo starają, kilka godzin od zamówienia i paczka gotowa do wysłania.
strasznie w---------e
@Murasame: z tego powodu jest sens mieszkać na Jagodnie, nic tu nie ma, ale wszystko przywiozą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie zawsze to zasługa sprzedawcy, wielu korzysta z usług fulfilmentu aby ten proces wygladal tak
@Murasame: urok bata nad głową w postaci Allegro. O---------z się z wysyłką tracisz super sprzedawcę i różne inne profity.
Sprzedawcy na Allegro maja p--------e bo jak nie to, no to prowizje itd. ale np. takie Erli może coś zmieni tzn. wiadomo, urwie ciut z tego monopolu i tego życzę.
@Murasame: Moja paczka w niedzielę 07.05.23 po 15 dotarła do inpost, w poniedziałek po 12 była do odbioru :)
źródło: 2023-05-13 14.36.43 32d0e82d2afa
Pobierz@kubako: To udostępnij inpost kawałek działki jak masz, chętnie postawią paczkomat :) U mnie sąsiad tak zrobił i mam teraz paczkomat przy furtce, wcześniej miałem daleko bo aż 1,6 km :)