Aktywne Wpisy
Siemka, mordeczki czy ktoś z was się orientuje czy są jakieś zdalne uczelnie na których nie trzeba się jakoś wybitnie uczyć (najlepiej w ogóle xd)? Nauka idzie mi tragicznie, biłam na studiach 2 razy i za każdym razem materiału było tyle że nie wydalałam psychicznie a nie ma mnie na tyle żeby się pytać po ludziach czy mają jakieś przecieki. Ciekawi mnie to czy są jakiekolwiek studia za które się po prostu

Rv0000 +7

dzisiaj w sobotę, przed południem, wszystkie paczki dostarczone do jednej multiskrytki
Pod względem tego jak wygląda dzisiaj kupowanie online, to żyjemy w pięknych czasach.
#paczkomaty #inpost #ecommerce
@kubako: No to nie odbieraj ze sklepu, trafi do twojego paczkomatu za 2 dni. Mam wrażenie, że inpost analizuje takie zatory, zwłaszcza, że takie przekierowania po nieodebraniu ze sklepu im generują dodatkowe koszty.
@tekserew: Taaa :) ostatnio kupowałem m. in. w eobuwie, oponeo, Blaut-Rol, wszystkie ceny niższe, bez problemów, ostatnio buty z eobuwie, nadane w niedzielę(07.05) po 15, w poniedziałek po 12 do odbioru w paczkomacie :)
Allegro wygodne, smart, wszyscy sprzedawcy dostępni z jednego konta.
źródło: 2023-05-13 15.18.14 c5bdd7dec979
PobierzNo i bardzo dobrze, inaczej nie kupował bym na Allegro, jak pewnie większość ludzi
Tymczasem dzisiaj system nowoczesnej bankowości, logistyki i sprzedaży mamy na takim poziomie, że można chyba śmiało powiedzieć, że to Europa powinna się od nas uczyć, a nie odwrotnie.
źródło: Screenshot_2023-05-12-20-06-27-711_pl.inpost.inmobile~2
Pobierzja ostatnio zamówiłem w czwartek przed majówka o 13:30 rzeczy u dwóch różnych sprzedawców, licząc że mi to wyślę jeszcze w czwartek i w piątek sobie odbiorę, nawet mieli zaznaczone na allegro, że dostawa w piątek, czyli że jeszcze wysyłają po 13:30. żaden nie wysłał w czwartek, w piątek,
źródło: temp_file.png3195098523697273912
Pobierz3-4 dni i miałeś paczkę. No chyba że akurat listonosz miał zły dzień i zastałeś awizo. Generalnie tydzień to był dobry wynik.
Future is now.
@DRESIARZZ: juz z 5 razy sie prosiłem zeby mi postawili paczkomat w 2 lokalizacjach i maja gdzies.