Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Typowy wykopie patrzy tylko w przeszłość i ciągle wspomina jak kiedyś było dobrze a w wersji przegryw jak kiedyś było źle. Co ci da wspominanie przeszłości? No nic ci nie da ale by to zrozumieć trzeba dorosnąć.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz
@mirko_anonim odpisał bym Ci ale mi się zbytnio nie chce, wszystko to co piszesz sam przeszedłem i tak było ciężko ale no minęło. Do śmierci też podchodzę jakoś na luzie, zamieniam się w pył i tyle
  • Odpowiedz
dochodzą nowe obowiązki, czyli kredyt, ogarnianie domu, partnerka

@mirko_anonim: a ktoś Ci to sila dal? Mogłeś przecież dalej jeździć całe dnie na rowerze, chodzić na imprezy, próbować drugow i gzdzic sie z czortami z klubow.

Może dorosnij elementarnie psychicznie i zrozum, ze jesteś kowalem swojego losu, a Twoje życie odbicie twoich wyborów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ciekawe życie przed 30 mocno sie mści. Póki zdrów to ciągnij to dalej, wylogujesz się na własnych zasadach za 30 parę lat, które będą relatywnie nudne w porównaniu do tego co było 10-15 lat temu.

Partner e o swoich przemyśleniach się nie chwal, albo będziesz jej robił Przykrosc albo cie kopnie w dupe albo jedno i drugie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To samo- 32 i jesli chodzi o zycie i relacje troche doswiadczyłem. Umiem czerpac radosc z zycia ale trafia mnie tez moment nostalgii za "czyms", nieuzasadnione momenty wspomnien albo poczucia przemijalnosci czasu. Mysle ze w dobie dynamicznego zycia umiec zatrzymac sie i chwile o tym pomyslec o prozie zycia to tez jakas umiejetnosc. Poprostu ludzie ten czas rozkminy wypełniaja (juz w naszym wieku) dziecmi, karierą, zabawą, 'rozwijaniem sie" i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim oj Mirku uwierz mi że dużo gówna jest jeszcze którego nie doświadczyłes i nie życzę Ci doświadczyć. Zrobisz sobie bombwlki potem rozwodzik alimenty strata majątku i dochodzą problemy zdrowotne. Teraz to masz mega lajcik.
  • Odpowiedz