Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli

źródło: 1000015300
Pobierz
hirek_gawron +1191
stop żaby czas

źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz
Jak ludzie cieszą się takim życiem? Połowa jak nje więcej życia zmarnowana na pracę, mało przyjemności i wizja zapierdzielania w ten sposób +40 lat.
Nikt z moich znajomych nie rozumie tego jak nad tym ubolewam, typowe npc. Najlepiej cieszyć się, że się ma gdzie pracować i zrzygac się ze szczęścia że się ma 4 godziny życia danego dnia.
Wszystko w tym świecie mi nie pasuje odkąd wypralam sobie przypadkiem mózg blackpillem i mam za dużo czasu na overthinkowanie.
No nic, trzeba iść spać, jutro znów do kołchozu (dobrze że zdalnie bo dawno bym chyba już magikowała w innym wypadku)
#gownowpis #zalesie #przegryw
@Lethaliity: lol, przeciez oni tam zasuwaja bardziej niz my w polsce. J----i nawet w swieta swoje odpisuja, a ze mna robi mid menager co wstaje codziennie o 3 rano na standup, bo my mamy o 12, bo chlop juz blisko emerytury i jak straci robote to moze nie znalezc nowej.
I kto pracuje 8 godzin? Standard to 12.
a statystycznie
1. nie posiadają
2. nie mają życia po pracy
3. nie mają rodzin i
Mam nadzieję ze pyknie, jak na razie idę jak burza, akurat dzis osiągnąłem jeden z małych stopni mojego planu. Oby sie nie wylożylo an glupi ryj
@ZenujacaDoomerka: Po 1 lubie swoją pracę i ludzi, z którymi pracuję. Po 2 lubię swoją pensje programisty i wolę żyć za nią kilka godzin dziennie niż wegetować cały dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy nawet takie sprzątanie to strata czasu? To zależy jak bardzo syf ci przeszkadza, ale koniec końców masz porządek i zwyczajnie przyjemniej się siedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z pracą to już nie muszę podawać przykładu bo to banał, ale wyjeb 90% swoich oszczędności na początku miesiąca
@ZenujacaDoomerka: Neetowanie to życie siedząc na internecie? Ja przez ostatnie lata siedizalemw domu, ale cos tam zarabalem poprzez alternatywne źródla zarobkow typu gielda, prowizje z reflinkow, ale jakos wiecznie siedizalem pod presją ze musze znalezc normalnaą robote i nie czulem w ogle swobody ze moge se gdzies pojechac czy cos. Caly czas mialem w glowie ze najpierw musze