Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +337
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie

dorszcz +461
Jak ludzie cieszą się takim życiem? Połowa jak nje więcej życia zmarnowana na pracę, mało przyjemności i wizja zapierdzielania w ten sposób +40 lat.
Nikt z moich znajomych nie rozumie tego jak nad tym ubolewam, typowe npc. Najlepiej cieszyć się, że się ma gdzie pracować i zrzygac się ze szczęścia że się ma 4 godziny życia danego dnia.
Wszystko w tym świecie mi nie pasuje odkąd wypralam sobie przypadkiem mózg blackpillem i mam za dużo czasu na overthinkowanie.
No nic, trzeba iść spać, jutro znów do kołchozu (dobrze że zdalnie bo dawno bym chyba już magikowała w innym wypadku)
#gownowpis #zalesie #przegryw
@ZenujacaDoomerka: Nie cieszą.
Znam Janusza takiego co mówi: "a co ja będę w domu robił?" i bierze kolejne nadgodziny pracy.
@Naparstek ja znam oskiego co pracuje po 12-13 h i cieszy się że 9k wpada co mc, ale co mu po tym jak depresja i lekami się musi faszerowac i zastanawia się nad przyczyną xD
@yupitr dosłownie może 3% ludzi na świecie ma pracę którą lubią wykonywać, nic mnie nie przekona że jest ich więcej xD
@ZenujacaDoomerka: bo to nie ludzie tylko zaprogramowane npce przez symulacje
I tak większość z nas nie będzie bogata ani domu nie kupi to co za różnica czy się spędzi całe życie na gierkach i jedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo to niemożliwe by ludzie pracowali w tym co lubią, duża większość nie ma po prostu możliwości. Jakby wszyscy pracowali w tym co lubią to byśmy mieli wysyp kierowników dziury w dupie i specjalistów ds. Melanżu.
@ZenujacaDoomerka: oczywiście takie pierdy musi pisać j0lka z korpo. #!$%@? na magazynie jest na pewno lżejszą pracą od siedzenia przy komputerze. Współczuje ci :( :( :(
Jesteś skłonna bić się za magazynem, ale masz problem porozmawiać z kimś, zgłosić do HR, zabawna jesteś
No bo nie oszukujmy się żaden magazynier nie będzie jarał się tym, ze skompletował najwiecej palet na zmianie xD
Ale faktem jest, ze to #!$%@? o pracowitości to cope, bo większość tego typu ludzi gdyby np wygrała w totka to by robota #!$%@?
Człowiek przystosowany jest do aktywności fizycznej dużo większej niż teraz ma ktokolwiek zwłaszcza po czasach pandemii. Praca siedząca w dodatku biurowa obciąża ludzi psychicznie i jest bardzo wysoki wskaźnik depresji.
Nie chciałabym pracować na magazynie co nie zmienia faktu że w porównaniu do takiego Tadka co pracuje na magazynie pewnie jestem bardziej zniszczona psychicznie
Ludzie co lubią pracować są jacyć #!$%@? i