Aktywne Wpisy

Flaque +216
Uff udało się skończyć remont kuchni, miało być przed wigilią no ale zdarza się. Nowe szafki, nowe talerze, fajne uczucie tak po swojemu wykończyć. Akurat dopiero jutro goście przychodzą to im kopara opadnie
#swieta
#swieta

źródło: 1000017462
Pobierz
Abadulahoson +66
Tak wiem, że to już późna pora na deser ale nie mogę się oprzeć.
Mus czekoladowy z awokado. Świetny na dietę keto.
#gotujzwykopem #dieta #keto
Mus czekoladowy z awokado. Świetny na dietę keto.
#gotujzwykopem #dieta #keto

źródło: temp_file1980491449462978280
Pobierz
Jak ludzie cieszą się takim życiem? Połowa jak nje więcej życia zmarnowana na pracę, mało przyjemności i wizja zapierdzielania w ten sposób +40 lat.
Nikt z moich znajomych nie rozumie tego jak nad tym ubolewam, typowe npc. Najlepiej cieszyć się, że się ma gdzie pracować i zrzygac się ze szczęścia że się ma 4 godziny życia danego dnia.
Wszystko w tym świecie mi nie pasuje odkąd wypralam sobie przypadkiem mózg blackpillem i mam za dużo czasu na overthinkowanie.
No nic, trzeba iść spać, jutro znów do kołchozu (dobrze że zdalnie bo dawno bym chyba już magikowała w innym wypadku)
#gownowpis #zalesie #przegryw
@ZenujacaDoomerka: Nie cieszą.
Znam Janusza takiego co mówi: "a co ja będę w domu robił?" i bierze kolejne nadgodziny pracy.
@Naparstek ja znam oskiego co pracuje po 12-13 h i cieszy się że 9k wpada co mc, ale co mu po tym jak depresja i lekami się musi faszerowac i zastanawia się nad przyczyną xD
@yupitr dosłownie może 3% ludzi na świecie ma pracę którą lubią wykonywać, nic mnie nie przekona że jest ich więcej xD
@ZenujacaDoomerka: bo to nie ludzie tylko zaprogramowane npce przez symulacje
I tak większość z nas nie będzie bogata ani domu nie kupi to co za różnica czy się spędzi całe życie na gierkach i jedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo to niemożliwe by ludzie pracowali w tym co lubią, duża większość nie ma po prostu możliwości. Jakby wszyscy pracowali w tym co lubią to byśmy mieli wysyp kierowników dziury w dupie i specjalistów ds. Melanżu.
@ZenujacaDoomerka: oczywiście takie pierdy musi pisać j0lka z korpo. z-----------e na magazynie jest na pewno lżejszą pracą od siedzenia przy komputerze. Współczuje ci :( :( :(
Jesteś skłonna bić się za magazynem, ale masz problem porozmawiać z kimś, zgłosić do HR, zabawna
No bo nie oszukujmy się żaden magazynier nie będzie jarał się tym, ze skompletował najwiecej palet na zmianie xD
Ale faktem jest, ze to p---------e o pracowitości to cope, bo większość tego typu ludzi gdyby np wygrała w totka to by robota p---------a
Człowiek przystosowany jest do aktywności fizycznej dużo większej niż teraz ma ktokolwiek zwłaszcza po czasach pandemii. Praca siedząca w dodatku biurowa obciąża ludzi psychicznie i jest bardzo wysoki wskaźnik depresji.
Nie chciałabym pracować na magazynie co nie zmienia faktu że w porównaniu do takiego Tadka co pracuje na magazynie pewnie jestem bardziej zniszczona
Ludzie co lubią pracować są jacyć p----------i