Aktywne Wpisy

AaAnAh +139
Jechałem kiedyś samochodem z takim gościem, który myślał, że czym później zatankuje auto na stacji, tym dalej później dojedzie (miał przy sobie 20zł) Minęliśmy kilka stacji, a on przy każdej mówił, że na kolejnej zatankuje. Aż w końcu zabrakło paliwa i pchaliśmy jego gruza na najbliższą stację xd W ogóle nie rozumiał, jak mu tłumaczyliśmy, że to obojętne, czy zatankuje teraz, czy za 10km, bo w baku będzie tyle samo paliwa. Kranik

rutekboss +202

@ZenujacaDoomerka: Nie cieszą.
Znam Janusza takiego co mówi: "a co ja będę w domu robił?" i bierze kolejne nadgodziny pracy.
@Naparstek ja znam oskiego co pracuje po 12-13 h i cieszy się że 9k wpada co mc, ale co mu po tym jak depresja i lekami się musi faszerowac i zastanawia się nad przyczyną xD
@yupitr dosłownie może 3% ludzi na świecie ma pracę którą lubią wykonywać, nic mnie nie przekona że jest ich więcej xD
@ZenujacaDoomerka: bo to nie ludzie tylko zaprogramowane npce przez symulacje
I tak większość z nas nie będzie bogata ani domu nie kupi to co za różnica czy się spędzi całe życie na gierkach i jedzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo to niemożliwe by ludzie pracowali w tym co lubią, duża większość nie ma po prostu możliwości. Jakby wszyscy pracowali w tym co lubią to byśmy mieli wysyp kierowników dziury w dupie i specjalistów ds. Melanżu.
@ZenujacaDoomerka: oczywiście takie pierdy musi pisać j0lka z korpo. z-----------e na magazynie jest na pewno lżejszą pracą od siedzenia przy komputerze. Współczuje ci :( :( :(
Jesteś skłonna bić się za magazynem, ale masz problem porozmawiać z kimś, zgłosić do HR, zabawna
No bo nie oszukujmy się żaden magazynier nie będzie jarał się tym, ze skompletował najwiecej palet na zmianie xD
Ale faktem jest, ze to p---------e o pracowitości to cope, bo większość tego typu ludzi gdyby np wygrała w totka to by robota p---------a
Człowiek przystosowany jest do aktywności fizycznej dużo większej niż teraz ma ktokolwiek zwłaszcza po czasach pandemii. Praca siedząca w dodatku biurowa obciąża ludzi psychicznie i jest bardzo wysoki wskaźnik depresji.
Nie chciałabym pracować na magazynie co nie zmienia faktu że w porównaniu do takiego Tadka co pracuje na magazynie pewnie jestem bardziej zniszczona
Ludzie co lubią pracować są jacyć p----------i