Aktywne Wpisy
bArrek +38
Zakochałem się w dziewczynie z wykopu
Sin- +254
Landlordzi i nauka życia dla młodzieży xD
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
Pamiętajcie młodzieży. Prawdziwe życie to uprawianie prostytucji albo zostanie patoinfluencerem z MMA. Wówczas stać Was będzie na mieszkania i dyktowanie cen takim g*wno zawodom jak strażak czy pielęgniarka.
Wolny rynek mordo! Elo!
#gospodarka #nieruchomosci #mieszkanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jest też i wykopalisko: https://wykop.pl/link/7078041/nie-wierz-we-wszystko-co-przeczytasz-na-tagu-przegryw
Kilka statystyk:
-- około połowa różnicy między liczbą kawalerów i panien w Polsce wynika po prostu z tego, że mężczyźni są średnio o 2 lata starsi w momencie wstępowania w związek małżeński od kobiet
-- nie ma żadnego wpływu "murzyńskich knag" na brak młodych kobiet dla polskich mężczyzn - wręcz w 2021 roku (najnowsze dostępne dane) więcej młodych Polaków poślubiło cudzoziemkę niż Polek cudzoziemca (a liczby są i tak bardzo małe - po około 2,5 tys. małżeństw wobec ponad 166 tys. ogółem)
-- dzisiejsi nastolatkowie nie mają się czym przejmować - dla nich kobiet będzie więcej, niż jest ich
Nie znaczy to, że młodzi mężczyźni mają na rynku matrymonialnym miód i mleko. Ale między "w świętokrzyskim jest 46% więcej młodych kawalerów niż panien" a faktycznym "raczej 10% jak już" jest jednak wielka różnica.
Dodałem też kilka linków do blogów i podkastów, które pozwalają trzeźwiej spojrzeć na "prawdy" prawione na hasztagu #przegryw
#gruparatowaniapoziomu #blackpill #przegryw #zwiazki #niebieskiepaski #demografia #tinder
@czescmampytanie: Akceptację można znaleźć nie tylko u płci pięknej, o czym właśnie był ten cały akapit (nie tylko babcia). A mężczyźni z pasjami, poukładanym życiem rodzinnym i znajomymi są dla kobiet o niebo bardziej atrakcyjni niż tacy, którzy się nad sobą użalają.
Zejdź na ziemię.
@kartografiaekstremalna: xd
W znalezieniu partnerki pomagają rzeczy, które są związane bezpośrednio z szukaniem partnerki - czyli szukanie na tinderze, łażenie po klubach, barach, słynne wychodzenie do ludzi (ale w miejsca gdzie będą jakiekolwiek laski) - a nie zbieranie znaczków czy jazda
@TomekABC123: Zapytam może tak. Dajmy na to, że zmatchowałeś z super laską. Czym ją zainteresujesz i o czym z nią będziesz rozmawiał jeśli nie masz żadnych hobby, a w twoim
Jesli zmatchowalo mnie z super laską, tzn ze mam ryj co najmniej 8/10, albo 190cm wzrostu w opisie. Czekam az zaprosi mnie na kawe, albo napisze do niej
@TomekABC123: Aha, no czyli ty nie szukasz dziewczyny, żeby stworzyć rodzinę, tylko żeby zar*chać. Więc nie
@kartografiaekstremalna: byłem.
Zostałem wyśmiany.
Opisałem to tutaj: https://www.znanylekarz.pl/ewa-latek/psycholog-psychoterapeuta/krakow
druga opinia od góry.
@sqlserver: przykro mi, że cię to spotkało (chociaż biorąc pod uwagę, że wszystkie inne opinie, także od mężczyzn, są pozytywne, może jednak jej nie zrozumiałeś?), ale jeszcze bardziej przykre jest to, że poszedłeś raz, zraziłeś się i zrezygnowałeś. Jak uczyłeś się matematyki i ci jakieś zadanie nie wyszło to też się poddałeś?
Nie potrafisz odniesc sie do tego co napisalem i wrzucasz jakies nedzne ad personam.
Odpisalem ci tylko na hipotetyczna sytuacje, ktora sam zaproponowales
I gdzie ja na cokolwiek narzekam?
Napiszesz cos sensownego odnosnie tego co napisalem czy znowu sobie cos wymyslisz, ewentualnie napiszesz ze nie masz ochoty dyskutowac, przyznajac sie tym samym do braku argumentow?
@kartografiaekstremalna: XD
znowu te głupoty o pasjach. Jakieś 80% kolesi nie ma żadnych pasji poza wakacjami all-inlusive, klubami, netflixem, grami i jakąś tam pracą