Aktywne Wpisy

janek_m +13
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +46
W ostatniej ankiecie pytaliśmy Was o to czy jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujecie wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku. W ankiecie udział wzięło 1130 osób, z których 72,2% opowiedziało się za takim rozwiązaniem - zgodnie z Waszą decyzją tak też zrobimy! (ง •̀•́)ง
A teraz kilka informacji #wykopchangelog:
1. W profilu zmieniliśmy sortowanie odpowiedzi na wpisy i znaleziska. Poprzedni układ nie do końca Wam odpowiadał, prosiliście o chronologiczne pokazywanie odpowiedzi do wątków. Zadanie zostało już wykonane
2. Naprawiliśmy również “dzwoneczek” przy obserwowanych tagach - obecnie możecie obserwować tagi, choć nie musicie (i nie będziecie jeśli je sobie wyłączycie) otrzymywać powiadomień z nich.
3. Włączyliśmy czarne listy dla wpisów promowanych na stronie głównej - pod naszymi ostatnimi postami ta sugestia często pojawiała się w dyskusji, założyliśmy więc, że jest to dla Was dość ważny temat.
4. Rozwiązaliśmy problem z dodawaniem znalezisk kierujących do serwisu YouTube - obecnie nie powinna pojawiać się już blokada uniemożliwiająca dodawanie treści z tego serwisu.
__
W komentarzach możecie dać znać co obecnie jest dla Was najważniejsze. Śledzimy, czytamy i analizujemy Wasze zgłoszenia. I chętnie poznamy Wasze zdanie w tym - ale nie tylko - temacie! (。◕‿‿◕。)
#nowywykop #wykop #internet
:>>>
- spersonalizowany feed strony głównej każdego użytkownika
- feed danego tagu
- feed aktywności danego usera
- feed
źródło: f67d3f4ea798fd5499c571040bdccda27305c38da37958f0f318300434bc19e9
Pobierz@Heekate: dopiero kwiecień się zaczyna, to trzeba na spokojnie
źródło: 20230307231418
PobierzStworzyłem rozszerzenie do przeglądarki, które naprawia mnóstwo wykopowych bzdur i błędów.
Ponad 200 funkcji naprawiających wykop daje rozszerzenie WYKOP X
Zainteresowany?
źródło: rt1YFpc
PobierzPodoba mi się, jak cofacie się w rozwoju.
wykop.pl/tag/NAZWATAGU/autor/NICK
1. W apce mobilnej szerokość obrazków wyskalowana do telefonu, często ucina boki
2. Opcja powrotu do całkowicie rozwiniętych komentarzy, widok trzech najbardziej plusowanych bez całej rozmowy najczęściej nie ma sensu, a nawet spoileruje wątek
3. Możliwość wejścia na ulubiony tag prosto z menu po lewej, nawet jak nie było w nim nowych postów