Aktywne Wpisy

rales +1876
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

W ostatniej ankiecie pytaliśmy Was o to czy jeśli z jednego wątku (wpis/znalezisko) otrzymujecie wiele powiadomień (zawołań), to czy przejście do danego wątku powinno “odczytać” automatycznie wszystkie powiadomienia z tego wątku. W ankiecie udział wzięło 1130 osób, z których 72,2% opowiedziało się za takim rozwiązaniem - zgodnie z Waszą decyzją tak też zrobimy! (ง •̀•́)ง
A teraz kilka informacji #wykopchangelog:
1. W profilu zmieniliśmy sortowanie odpowiedzi na wpisy i znaleziska. Poprzedni układ nie do końca Wam odpowiadał, prosiliście o chronologiczne pokazywanie odpowiedzi do wątków. Zadanie zostało już wykonane
2. Naprawiliśmy również “dzwoneczek” przy obserwowanych tagach - obecnie możecie obserwować tagi, choć nie musicie (i nie będziecie jeśli je sobie wyłączycie) otrzymywać powiadomień z nich.
3. Włączyliśmy czarne listy dla wpisów promowanych na stronie głównej - pod naszymi ostatnimi postami ta sugestia często pojawiała się w dyskusji, założyliśmy więc, że jest to dla Was dość ważny temat.
4. Rozwiązaliśmy problem z dodawaniem znalezisk kierujących do serwisu YouTube - obecnie nie powinna pojawiać się już blokada uniemożliwiająca dodawanie treści z tego serwisu.
__
W komentarzach możecie dać znać co obecnie jest dla Was najważniejsze. Śledzimy, czytamy i analizujemy Wasze zgłoszenia. I chętnie poznamy Wasze zdanie w tym - ale nie tylko - temacie! (。◕‿‿◕。)
#nowywykop #wykop #internet
:>>>
- spersonalizowany feed strony głównej każdego użytkownika
- feed danego tagu
- feed aktywności danego usera
- feed komentarzy do znalezisk
Jak z realizacją waszych obietnic?
#wykop #rss
@Heekate: dopiero kwiecień się zaczyna, to trzeba na spokojnie
Stworzyłem rozszerzenie do przeglądarki, które naprawia mnóstwo wykopowych bzdur i błędów.
Ponad 200 funkcji naprawiających wykop daje rozszerzenie WYKOP X
Zainteresowany? Zerknij tutaj: https://userstyles.world/style/8174/wykop-x
Szczegóły na http://www.wykopx.pl
Zachęcam do obserwowania tagu #wykopwnowymstylu
Po zainstalowaniu Wykop X okazuje się, że wykop jest nawet całkiem przyjemną i wygodną
Podoba mi się, jak cofacie się w rozwoju.
wykop.pl/tag/NAZWATAGU/autor/NICK
1. W apce mobilnej szerokość obrazków wyskalowana do telefonu, często ucina boki
2. Opcja powrotu do całkowicie rozwiniętych komentarzy, widok trzech najbardziej plusowanych bez całej rozmowy najczęściej nie ma sensu, a nawet spoileruje wątek
3. Możliwość wejścia na ulubiony tag prosto z menu po lewej, nawet jak nie było w nim nowych postów