Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@drogba90 zależy jak pokierujesz swoje życie. Ja po fizycznej tyrce mam czas na gierki, siłownie i śmiganie wieczorem po mieście. Kobiety nie mam, ale na razie mi to odpowiada.
  • Odpowiedz
Kiedyś to było. Na budowie płacili po 5 zł/h, woda sprzedawana głównie w szkle, tak samo jak mleko, gumy Turbo, pokemony w chipsach, a Zastava 101 była oznaką luksusu i dobrobytu. Może niekoniecznie były to lata 2005, ale jednak tamtem okres był taki jakiś... bardziej swojski.

@Shellthorn: O, stary! Chyba ze 2 dekady zmieściłeś w tych wspominkach ;)
  • Odpowiedz
ja w kolchozie pracuje, nie pracuje w biurze, jemu tam chodzilo o to, ze mialem "biurowy romans" po prostu z laską z biura ode mnie. Ja zwykly robol jestem od 6 do 14 ehh

@drogba90: to widocznie musisz mieć wygląd Chada - rozpruwacza pierogów, skoro hipergamiczna julencja z biura nawiązała z tobą intymną relację mimo "mezaliansu" XD
  • Odpowiedz
@drogba90: A próbowałes podróżować? Zobacz, może ci to sprawi przyjemnosc. Wiesz że można z tego zrobić cel w życiu? Czyli z----------z w kołhozie po to żeby gdzies pojechać.
  • Odpowiedz
@dawidfischer4: i wołasz do rodziców "mame tate dajcie oszczędności, wszystkie i jak możecie weźcie kredyt" kupujesz w opór bitcoinów przy premierze za 10gr szt, holdujesz do 2017 gdzie 1 bitcoin = 20k$ sprzedajesz i wtedy możesz kupić sobie upragniony mikroapartament w wawie 5m2 bez okna.
  • Odpowiedz