Aktywne Wpisy

saycool +3
Od premiery posiadam Samsunga S23 i ogólnie jestem bardzo zadowolony z telefonu...
No ale coś mi #!$%@?ło i zamówiłem sobie iPhone 14 Pro. Niestety im dłużej bawię się iPhonem, tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że lepiej zostawić Samsunga... no chyba, że o czymś nie wiem?
Dlaczego Wy wybieracie iPhone?
Wady
Brak systemowego gestu cofnij
Gorzej działający i wyglądający Carplay, Yanosik, Mapy Google
Kiepski system powiadomień
Ciężka wymiana danych pomiędzy urządzeniami nie
No ale coś mi #!$%@?ło i zamówiłem sobie iPhone 14 Pro. Niestety im dłużej bawię się iPhonem, tym bardziej upewniam się w przekonaniu, że lepiej zostawić Samsunga... no chyba, że o czymś nie wiem?
Dlaczego Wy wybieracie iPhone?
Wady
Brak systemowego gestu cofnij
Gorzej działający i wyglądający Carplay, Yanosik, Mapy Google
Kiepski system powiadomień
Ciężka wymiana danych pomiędzy urządzeniami nie

FlameLand99 +7
Kilka niewygodnych faktów dotyczących wojny na Ukrainie.
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
1. Ukraińskie straty w ludziach są przynajmniej porównywalne do strat Rosyjskich.
2. Rosja walczy z Ukrainą wspierana militarnie przez całe NATO.
3. Ukraina po wojnie będzie upadłym państwem przez dekady.
4. Propaganda Ukraińska jest znacznie silniejsza niż Rosyjska, której praktycznie w Polsce nie ma. Z małymi wyjątkami, typu kamraci, które to potwierdzają.
5. USA nie zależy na Ukrainie a na wykrwawieniu Rosji. Po wojnie zostawia
Lipiec, wakacje, wstajecie o 9, mama zrobila bułki i herbate, odpalacie kompa, wlaczacie gta sam andreas i #!$%@?, pozniej koledzy przyjezdzaja, idziec8e pograc w gałe, o 15 na obiad, do wieczora znowu na dworze, wieczorkiem do domu i znowu gta albo inna gierka, zero problemow, zero zmartwień, wszyscy zdrowi, mlodzi, wypoczęci
A teraz? 33 lata na karku, przegrane życie, wegetacja, wstawanie o 4 rano, do kolchozu na 6, po 15 w domu, brak siły na hobby, przychodze z pracy, biore prysznic, siadam na lozku, włączam tv i siedze z telefonem w ręku do 19, pozniej łykam garść tabletek i ide spac. I tak codziennie, w weekend może coś porobię ale po prostu nic już nie przynosi mi radości. Ciekawe ilu jest takich ludzi jak ja, wydaje mi się, ze sporo niestety. #przegryw #pracbaza #depresja #zalesie #niewiemjaktootagowac
Wracalem od baby nad ranem i dalej czulem samotnosc xD to wszystko przereklamowane jest, i seks i zwiazki
Pol roku w zwiazku i nadal się czuje samotny
Oczywiście, jest Nas znacznie więcej, nie wliczając kobiet oczywiście, bo w końcu poprzednicy wymyślili sobie że chłop ma być silny, emocje ma zamykać w sobie... Widać dzisiaj tego efekty... Co raz więcej osób z depresją... Z fobiami społecznymi...
Spróbuj odstawić internet i zastąpić go czymkolwiek innym, nawet jakąś gierką chociaż idealnie byłoby gdybyś zaczął uprawiać jakiś sport. Wiem, standardowa rada idź pobiegaj, ale co ja poradzę że sport + dobra dieta mają
A z tym youtubem to trochr racja, mega to odmóżdża i zniecheca do dzislania
Tym bardziej oski
Czasami mam ochotę że sobą skończyć
@drogba90: najs! jak?
@dawidfischer4: jeżeli zaczynasz planować jeszcze przed powstaniem to nie musisz nic sprzedawać, ani robić koparki. Kupujesz BTC za 13,5 kieszonkowego I jesteś ustawiony do końca życia xd
Amen. To powinno wisiec na tagu #przegryw jako mysl przewodnia. Jak nie czujesz sie dobrze sam ze soba to zwiazek niczego nie zmieni albo nawet sprawi, ze poczujesz sie gorzej (bo sie od niego uzaleznisz)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shellthorn: O, stary! Chyba ze 2 dekady zmieściłeś w tych wspominkach ;)
@drogba90: to widocznie musisz mieć wygląd Chada - rozpruwacza pierogów, skoro hipergamiczna julencja z biura nawiązała z tobą intymną relację mimo "mezaliansu" XD
Komentarz usunięty przez moderatora