Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@eustach akurat sport i ruch lubie, ja w 2020r wazylem 161kg, teraz waze 81,więc ruch i dietę mam ogarnięta
A z tym youtubem to trochr racja, mega to odmóżdża i zniecheca do dzislania
  • Odpowiedz
  • 5
@Ipsy liczylem kalorie, duzo sie ruszalem, wlasciwie wielkiej filozofii nie ma, po prostu deficyt kaloryczny. Teraz od prawie roku utrzymuje tak miedzy 80 a 85 kg bo się w tej wadze dobrze czuje. Na poczatku to odstawilem slodkie napoje bo to u mnie litrami schodzilo a to z 800 kalorii dziennie bylo
  • Odpowiedz
@drogba90: Ja mam więcej wolnego czasu w wieku 28 lat niż miałem w wieku 15 a i tak czuje generalne znużenie życiem. Serio myślę że to polega bardziej na tym że jak miałeś 15 lat to niemal wszystko co robiłeś było jeszcze w miarę nowe dla Ciebie, doświadczałeś elementu nowości który stopniowo zanika jak się starzejemy. Dlatego też nie chciałbym żyć 150 lat
  • Odpowiedz
sprzedajesz piłkę i konsole a zamiast z kolegami grać składasz pierwsza koparkę.

@dawidfischer4: jeżeli zaczynasz planować jeszcze przed powstaniem to nie musisz nic sprzedawać, ani robić koparki. Kupujesz BTC za 13,5 kieszonkowego I jesteś ustawiony do końca życia xd
  • Odpowiedz
@drogba90: da się zrobić, w zamian za 6h Twojej pracy, życie w hotelu, granie do oporu, all inclusive, sprzatanie i jeszcze kasa na wydatki, pasuje ci ?:)
  • Odpowiedz