Aktywne Wpisy

tesknilam_ +664
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +665
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

@PanDoniczka: tak
@Jofiel: mój but się go nie boi
Pretensje możesz mieć jak klient z buta wchodzi z serściuchem. Ale nie jak grzecznie pyta.
@pieknylowca: Te koszyki nie były myte od czasu wybudowania biedronki. Stojący obok nich pies, nawet gdyby je oszczał, jest mniejszym zmartwieniem, niż zaawansowane cywilizacje bakterii i wirusów, które tam stacjonują.
źródło: na-ilu-mieszka-c-w-kraj-w-ue-przypada-1-pies-
PobierzNawet jeśli pies jest w porządku to nie wiesz czy nie przyjdzie obok ktoś z innym, #!$%@?. Albo sam zacznie tego psa zaczepiać. Albo przejdzie suka w cieczce. Albo dziecko
To co jak przyjdzie większy pies i mu coś zrobi? Albo jakiś zj** z maczetą, lub dzieciak, jak na ostatnim hicie wykopowym?
I wy się pytacie co się może stać?!
Odpowiedzialny właściciel NIGDY nie zostawia samego psa NIGDY.
@pieknylowca: Ej ale nie myl pojęć. Psiarz to właściciel psa, który go kocha ponad ludzi. Tu masz zwykłą patole
@pieknylowca: nie zesraj się. :d
Do tych co p------ą o brudnych koszykach to puknijcie się w te swoje puste łby. Nie tylko o to chodzi. Są ludzie, którzy boją się psów i taki na luźnej
@Nytalith: dopóki nie założyłem konta na Wykopie nie wiedziałem, że o to można imbę robić. Co się takiemu psu stanie? Że się postresuje chwilę? Każdy z nas się stresuje trzy razy bardziej każdego dnia. O dzikich psowatych ie wspominaąc, które codziennie walczą o przeżycie - one chciałyby mieć takie problemy.
@pieknylowca: skoro p0lacy noszą te koszyki swoimi obsmarkanymi, okaszlanymi, oszczanymi i osranymi rękami, to jaką różnicę robi Ci jakiś pies?