Aktywne Wpisy

BitcoinProjekt365dni +663
Witam serdecznie Państwa,
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
źródło: bitcoinprojekt
Pobierz
Jasak +133
Newsy o Civ 7 śledzę od dawna i od pierwszej chwili wiedziałem czego na początku się spodziewać.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
źródło: GhqPcAuXIAA4cyX
Pobierz

źródło: IMG_20230306_073413
Pobierz@Nytalith: oczywiscie nie na srodku i nie przy ruchliwym sklepie np. kauf/lidl ale jak ide do herta po buleczki rano i zostawie psa z boku gdzie nie ma szans wejsc nawet na chodnik bo mu smycz nie pozwoli to tez juz jestem nieodpowiedzialnym opiekunem?
@93michu93: Tak.
@pieknylowca: generalnie się zgadzam, że beznadziejne miejsce na zostawienie psa i forma, ale ten fragment to beka, ten pies jest pewnie czystszy niż te wymacane przez pół miasta koszyki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dktr: to niezla odpowiedz, rozwiala moje wszelkie watpliwosci
@93michu93: tak, bo w ten sposób możesz po prostu stracić psa - lasce z mojej podstawówki tak pudelka ukradli. Weszła do spożywczego po chleb, jak wyszła psa już nie było.
@huudyy: 11 letni kundelek bez kilku zebow. Nie wiem czy ktos mi go ukradnie, dodatkowo w Hercie mam okna na zewnatrz i co 10 sekund moge sprawdzic czy tam jeszcze jest, jesli bym zobaczyl, ze ktos majstruje przy smyczy to bym
@93michu93: zalezy jak na to spojrzec. Wedlug siebie jestes odpowiedzialny do czasu az ktos ci zwyczajnie psa ukradnie albo odwiaze. Bedziesz go bardzo odpowiedzialnie
Fajna frajda dla psa, czeka 10/20 minut przywiązany przy sklepie. Niektórzy spacer z psem to traktują jak wyjście po bułki, przywiązanie go i elo. I tak jest to nieodpowiedzialne. A argumentów jest kilka i można podzielić:
1. Problemy dla ciebie:
- ktoś ukradł
Komentarz usunięty przez autora