Aktywne Wpisy
dsomgi00 +72
Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron
#pokazforme #testosteron
trebeter +108
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
niewola to wolność
Jakoś nikt nie wspomina o rzeczach które się nie sprawdziły. Teraz jest narracja "przecież zawsze tak mówiliśmy" :D Miało być 10 dawek, uzależnienie od szczepionek, certyfikat przypisany do profilu cyfrowego i wszędzie
@ArcymagOgnia: No i co z tego ? Były paszporty grypowe i zakaz wstępu do lasu?
@wojtas_mks: a czy dzik sra w lesie?
@merciless85: Były. Ale chyba miały zostać na zawsze a dawki przypominające miały być obowiązkowe, nie?
@wojtas_mks: Chyba nie
@PfefferWerfer: TYLKO, POWTARZAM TYLKO NAKAZY MASECZEK
TO TYLKO MASECZKA CHYBA MOŻESZ TYLE ZROBIĆ SZURZE J----Y ZABIJESZ BABCIE SIEDZ W DOMU ZAKAZ WEJŚCIA DO LASU ZAMYKANY HOTELE I WSZYSTKO TO TYLKO MALUTKI PRZYMUS CHYBA MOŻESZ SIĘ NA TO ZGODZIĆ W IMIĘ WSPOLENGO DOBRA, W IMIĘ WSPÓLNEGO DOBRA NIE ZRYJ MIĘSA NIE JEŹDZIJ AUTEM NAJLEPIEJ TO SIĘ WYCHUSTAJ W IMIĘ EKOLOGI A TYMCZASEM PAN CHIŃCZYK WYLEWA ŚCIEKI DO RZEKI
@wojtas_mks chyba w sennych urojeniach w twojej głowie xD
Pro tip - możesz już wyjść z domu
@open_or_die: Gdyby nie szury, to nawet nie trzeba by było części z tych ograniczeń wprowadzać. My wam tego, jako społeczeństwo nie zapomnimy, spokojnie. Wyście nic nie robili, poza darciem japy z ruską propagandą i robieniem burdelu w kraju, z dalszym dzieleniem społeczeństwa. Pluję na każdego z was, bo taki obowiązek patrioty.
w czasie pandemii nic nie pisałem o jakichkolwiek teoriach. tagi #koronawirus, #wojna i #ukraina mam na czarno.
stałem obok i zbijałem się z obu stron. teraz po tym co musiałem robić by przekroczyć granice państw czy dostać się do lekarza nie do końca jest mi do śmiechu. 2 lata straty pieniędzy, zdrowia i nerwów.
@PfefferWerfer: tu akurat nie do końca. Wybierając się na koncert do filharmonii, na koncert na stadionie w Łodzi czy nawet w niektórych hotelach było to sprawdzane.