Aktywne Wpisy

jaroslaw-nitko +163
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu

nocny-mirek +19
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
wyjedziesz z polski bez paszportu covidowego? według szurów przecież miały być one wieczne
ile tych "dawek przypominających" wzięli ludzie? dobijają już do 10? przecież będzie ich nieskończenie wiele
@Deska_o0: Na lewaków z PiS tym bardziej nie.
@Tymajster: Uważasz, że "Agenda 2030" to jakieś hasło szurów które nie istnieje w deklaracjach władz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wymowne pominięcie 90% wpisu, niczego więcej się nie spodziewałem
odnoś się do tego co pisałem naprawdę, a nie do tego co sobie ubzdurałeś i chciałbyś żebym napisał, współczuję również znajomości matematyki skoro 2 uważasz za nieskończenie wiele
Paszporty covidowe były na zachodzie, w Polsce to nie
ja na sam dur brzuszny przyjąłem już 2xnieskończonośc więc pewnie dlatego
możesz wyjechać z polski bez paszportu covidowego?
swoją drogą djokovic to bardzo dobry przykład, przypomnisz dlaczego nie chce się szczepić, czy wyparłeś informację o tym że zainwestował ogromną kasę w firmę próbującą stworzyć lek na covid? ( ͡° ͜ʖ ͡°)