Wpis z mikrobloga

Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng/dl. Dzisiaj jako life-time natural przebadałem się po 11 latach stażu i mam bekę jak widzę małolatów z testem po 300-500 co chodzą i p------ą, że mają przez to depreche i forma im nie idzie xDDDD. Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje, ale sieje propagande. W komentarzu wyniiki z dzisiaj.
#pokazforme #testosteron #mikrokoksy #silownia
dsomgi00 - Wrzucam jako ciekawostkę jak wygląda sylwetka z teściem na poziomie 540 ng...

źródło: IMG_2523

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@dsomgi00: Witaminą D3 8000 UI tak do 60-70 trzeba przed jesienią coś podbić i będzie gicio. Na masie pewnie testosteron podchodził pod 900, bo czułem wtedy o wiele większe libido, ale jednak jak się osiągnęło praktycznie limit genetyczny zbudowanej masy to po co dalej być na masie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
dsomgi00 - @dsomgi00: Witaminą D3 8000 UI tak do 60-70 trzeba przed jesienią coś podb...

źródło: test

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 22
@TS_X9: No raczej większe pole do popisu ma organizm przy 5000 kcal w trybie miśka niż przy restrykcyjnej misce i teraz gdy jeszcze biegam 3x w tyg. i dokładam więcej stresu przez to organizmowi. Poza tym jak ważyłem 2kg mniej czyli 79kg to już w ogóle libido było w dole i mniej energii do wszystkiego, ale to trzeba zejść do 1 cyfrowego BFa a potem coś gadać o testosteronie jako
  • Odpowiedz
@dsomgi00:

Swoją drogą dementuje ploty typów co p--------i, że pewnie się kuje

178cm/81kg

Musiałbyś mieć z 90 kg na żyle żeby twój FFMI był podejrzany.
  • Odpowiedz
  • 7
@TS_X9 ale czego szkoda gadki, pokaz te badania, chetnie przeczytam jak natural z 1 cyfrowym bfem ma wiecej testosteronu od goscia na rocznej masie z 15-20 bfa. O ile widzialem badania w ktorych byla korelacja - im mniejszy obwod w pasie tym wiecej testosteronu o tyle tyczyly sie one zwyklych smiertelnikow, a nie sportowcow o ktorych przeciez rozmawiamy.
  • Odpowiedz
@dsomgi00: forma jak zawsze kosa i oczywiście dobra robota za obalanie tego mitu jaki to poziom testosteronu wpływa na zbudowanie sylwetki
@Tomixp nie ma co odpowiadać temu przygłupowi, bo po całej jego działalności tutaj można to łatwo wywnioskować ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale fakt faktem, na forum sfd były perełki i to w tym pozytywnym sensie. Może i trochę broscience, ale ta etyka pracy u
  • Odpowiedz
@Saprofit: @dsomgi00 ciekawa jest dystrybucja mieśni jak ich plastyka u ludzi. Ja naturalnie doszedłem do 178 / 80 kg w podobniej formie i upper body było jak przecinak. Z kolei jeden chłopak, którego u mnie cenię na siłowni natural może jeszcze 3 kg i te upper układ kości wygląda jeszcze +10 % tego co u OPa

Ja miałem 90-300 ng/dl i sam się zdziwiłem, że miałem taki wynik jak
  • Odpowiedz