Aktywne Wpisy

jarek-trance +49
#kpo #cebula #komunizm
W tej "aferze" chodzi o to, że ktoś wziął a nie ja. I jest afera. Esencja polskości. Bo sąsiad kupił passata to złodziej. Bo Kargul dostał ogiera to aby mu go ukradli.
To boli jak mnie karmią "gnojem" a prywaciarz wziął dla siebie. Jedyne wyjście w tym wypadku to powrót do komuny socjalizmu. Żeby wszyscy mieli po równo chu...owo. Wtedy jest dobrze.
W tej "aferze" chodzi o to, że ktoś wziął a nie ja. I jest afera. Esencja polskości. Bo sąsiad kupił passata to złodziej. Bo Kargul dostał ogiera to aby mu go ukradli.
To boli jak mnie karmią "gnojem" a prywaciarz wziął dla siebie. Jedyne wyjście w tym wypadku to powrót do komuny socjalizmu. Żeby wszyscy mieli po równo chu...owo. Wtedy jest dobrze.

malani +570
#kpo
Wiecie dlaczego mamy aferę z KPO? Bo jest łatwy dostęp do danych.
Praktycznie nikt tutaj nie porusza faktu, że pieniądze z UE w przeróżnych formach były marnotrawione od kilkudziestu już lat. Sam pamiętam jak jeszcze kilkanaście lat temu jeden z pracowników uczelni (opiniujących wnioski) namawiał mnie do "wymyślenia jakiegoś pomysłu" i wzięcia kasy z UE i PARP.
Wiele
Wiecie dlaczego mamy aferę z KPO? Bo jest łatwy dostęp do danych.
Praktycznie nikt tutaj nie porusza faktu, że pieniądze z UE w przeróżnych formach były marnotrawione od kilkudziestu już lat. Sam pamiętam jak jeszcze kilkanaście lat temu jeden z pracowników uczelni (opiniujących wnioski) namawiał mnie do "wymyślenia jakiegoś pomysłu" i wzięcia kasy z UE i PARP.
Wiele

#wykop #oswiadczenie
@KK44: Paniczne zachowanie Białka, jego przeprosiny i jakieś tam naprawy jednak temu przeczą. Są też nowe funkcjonalności, gdyby wszystko działało prawidłowo, to kategorie własne mogłyby być całkiem fajnym dodatkiem. Myślę, że dali pieniądze niekompetentnym ludziom,
XDDD
Janusz Kowalski v.
Dodatkowo cały portal tak przymula i po dłuższym oglądaniu nawet wpisywany tekst laguje (pic rel. to FF tylko z jedną kartą Wykopu, już jest ponad 2GB xD), że to jest jakaś pieprzona abstrakcja.
Jedyne takie combo z------a nowego wyglądu i zamulenia serwisu widziałem tylko w przypadku jak wchodził (i dalej jest) nowy FB. Więc w sumie Wykop
źródło: dd
Pobierz@cichy-spokojny-grzeczny: no nie bardzo. Wcześniej Wykop działał "jak złoto" - strona była lekka i wszystko ładowało się błyskawicznie. Teraz wszystko ładuje się bardzo długo i można się tylko wkurzać.
no może poza brakiem powiadomień z tagów nie działającym wołaniu i utrudnieniu w publikowaniu obrazków. ale co zielonka moze o tym wiedzieć ( ͡° ʖ̯ ͡°)