Aktywne Wpisy

turtledove +4
#bron #strzelectwo #prezent
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.

RunningMan +3
Wytłumaczy mi ktoś czemu w PL są takie popularne kanały o krypto? Te wszystkie Phile Konieczne i inni naganiacze mają po 300k subskrypcji a z takich typowo inwestycyjnych to chyba tylko zawód inwestor ma ponad 100k ewentualnie szur21 (ale jego chyba nikt nie tratuje poważnie). Serio ludzie w PL jak inwestują to ładują wszystko w krypto?
#gielda #kryptowaluty #youtube
#gielda #kryptowaluty #youtube

#wykop #oswiadczenie
Zresztą widać po ilości plusów na Mirko / Głównej jak
Goniacy termin za dotacje to jedno, a drugie to pogarda do uzytkownikow. Maja nas za debili, przegrywow i nolifow co za reke nawet nie trzymali i co im sie da to grzecznie wezma i beda uzywac. Swiadomi uzytkownicy ktorzy nie wcisna sobie kitu to jest wlasnie kit. To byla prawda moze z 8 lat temu.
Z wykop 2.0 to cos jak byś prowadzil rodzine zastepcza gdzie masz 4 dalnow
źródło: Screenshot_20230212-133133_Chrome
PobierzPrzecież wołania działają wszędzie ^^. Powiadomienia z tagów to chyba z tydzień.
1. Wolne działanie serwisu
2. Bardzo wolne działanie mikrobloga - czekanie kilka sekund na wygenerowanie...
3. wszystko zajmuje za dużo miejsca w pionie !
4. nie ma scrolla na głównej tylko klikanie do następnych stron
5. w sumie najważniejsze.. nie ma już tej całej społeczności która