Aktywne Wpisy
Bunch +13
Te kobiety to naprawde mają nawalone do głowy. Z ogromnym zdziwieniem oglądałem jak jedna z ich idzie prawie kilometr pieszo na przystanek moknąc na własne życzenie. Mieszkam na takim zadupiu gdzie z jednego rejonu prowadzi jedna, długa droga do skupiska przytanków autobusowych. Ja tylko przechodzę na drugą stronę ulicy i idę w prawo już do końca. Wczoraj czekałem by przejsć, aż auta przestaną jeździć a z drugiej strony kobieta dochodziła do tego
Mdx91 +23
Ile osob siedzi na mirko teraz?
Mozesz sie pomylic o 3 osoby
Mozesz sie pomylic o 3 osoby
#wykop #oswiadczenie
@Diamondhandsrocket: Czego się nie da przeglądać?
@Banita2025: tu akurat LOL. Żadna władza (poza jakimś totalnym zamordystycznym reżimem) nie będzie uwalać swoich poprzedników i rozliczać ich kryminalnie za czyny popełnione podczas pełnienia władzy - ano dlatego, że za cztery czy osiem lat sami mogą być sądzeni, więc lepiej nie psuć tradycji nierozliczania poprzedników.
PiS też niezbyt przykładał się do rozliczania PO - a ci też mieli
1. Wolne działanie serwisu
2. Bardzo wolne działanie mikrobloga - czekanie kilka sekund na wygenerowanie...
3. wszystko zajmuje za dużo miejsca w pionie !
4. nie ma scrolla na głównej tylko klikanie do następnych stron
5. w sumie najważniejsze.. nie ma już tej całej społeczności która
Takie wchodzenie przez przeglądarkę na telefonie to porażka xd
@Diamondhandsrocket: uwaga, podaję hasło:
Zwyczajnie.
Nie ogarniasz tematu, masz Moderatorów jakich masz.
/Nie odpisuj - i tak nie odczytam. System powiadomień działa jak ruska logistyka w lutym.2022/
normalnie zaraz z nudów zrobię sobie w user JS infinite scroll na mirko i zajmie mi to mniej niż godzinę xD