Aktywne Wpisy

cheture +18
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +156
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

źródło: 63c7354463669
Pobierz@PfefferWerfer: gdyby tak było, to by się nawet nie rozbierały, byłyby fotki w stylu Instagrama co najwyżej i takie udawanie relacji. Mniej trzeba "poświęcić"
Zdaje się, że są takie serwisy, ale jednak wygrywa rozbieranie, bo jednak męskie instynkty
Dramatem rzeczywiście jest jednak przyzwolenie na nagość kobiet i jednoczesna krytyka tego samego u mężczyzn. Dramatem jest właśnie ślinienie się mężczyzn na widok kobiecego ciała w sytuacji, gdy kobiety same wykorzystują mężczyzn, a ci jeszcze nie mają nic przeciwko temu. Ta uległość jest po prostu żenująca.
Mężczyźni i kobiety na świecie