Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 142
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście cała rodzina obrażona, że tak nie wypada.

@bruhh: lewusy ciągnące hajs od alkoholika akceptujące kijową sytuację w domu nie mają nic do gadania. To jest taka sama patologia co ten alkoholik, tylko może nie chleją i nie wyzywają wszystkich w widoczny sposób. Śmieci wyniosły się same, zero tolerancji na wjeżdżanie na psyche. Przesłać się odzywać i mieć wywalone.
  • Odpowiedz
@bruhh:
Cała rodzina? Czy tylko jakiś jej reprezentant, co szuka kozła ofiarnego dla swoich niepowodzień?
Brzmi jakby rodzina nie radziła sobie z presją społeczną (czyli jakimiś wirtualnymi głosami w głowie) i była przez lata współuzależniona.
Dla nich pogrzeb to teatr przed sąsiadami i dalszą rodziną.
Jak nie rozumieją, że ich dziadek nie zapracował na twój szacunek to nie ma sensu ich zmieniać.
Masz prawo do postawienia twardej granicy i życia
  • Odpowiedz
Całe życie miał w------e na rodzine, trzymali go tylko w chacie bo miał sporą rente górniczą, którą utrzymywał całą rodzine, bo reszta to lewusy

@bruhh: chyba problem nie byl w dziadku tylko pasozytach
  • Odpowiedz
@bruhh: ej a ile alkus przeżył?
Jak się okaże, że jakieś 70 czy 80 to kurna. Wychodzi, że lepiej walić wódę na umór niż "jeść niezdrowo", przy ostatnim wykopie o stłuszczałych w wieku 30 lat wątrobach
  • Odpowiedz
@radziuxd: a co w tym takiego niezwykłego? mój tata zmarł w środę po południu, dokumenty ze szpitala odebrałem w czwartek rano bo dopiero wtedy był lekarz, a w piątek o 10 był już pogrzeb. W czwartek załatwiłem USC, pochówek, miejsce na cmentarzu, dobór garnituru do trumny, a nawet odebrałem dokumenty z pracy do zaświadczenia ZUSowskiego.

A tu gość ma pogrzeb dopiero za tydzień, przecież to mnóstwo czasu.
  • Odpowiedz