Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +41
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

- Anonimowe Mirko Wyznania (#anonimowemirkowyznania by @AnonimoweMirkoWyznania aka @sokytsinolop)
- Rowerowy Równik (#rowerowyrownik i #wykopaktywny)
- Co na Mirko (#conamirko by @conamirko aka @powaznyczlowiek)
- Mirkolos (#mirkolos by @chinskiecuda)
- Mirkolisty (#mirkolisty)
Aplikacje:
- oficjalna aplikacja Wykopu ubita dla urządzeń poniżej Android 8.0 (wymagany API level 26 lub wyższy)
- oficjalna aplikacja na iOS (brak aktualizacji)
- nieoficjalna Wykop Mobilny (stworzona przez @feelfree - według mnie najlepsza aplikacja na Androida do korzystania z tego portalu)
Dajcie znać co jeszcze oprócz tego.
#wykop #nowywykop #zalesie
źródło: rip-headstone
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Oczywiść padł też otwarty wykop mobilny, który był o wiele lepszy od oficjalnej appki, nad czym bardzo ubolewam.
DwieLinieBot
Komentarz usunięty przez moderatora
- linki z "www." na koncu nie działają
https://wykop.pl/wpis/70056575/a-idz-pan-w-masz-stare-linki-i-odswiezyles-je-na-n
#wykop #moderacja
mirkolisty już chyba dłużej były martwe
edit. niestety tak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
zapomniałeś o ulepszonym owm od @osiemnascie i o @DwieLinieBOT