Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 147
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Caracas: wspaniala opowieść,nie wiem czy nie bait ale jak zaczynalem z treningami gdzies 1997 to wlasnie tak bylo napakowane omnadrenem popuchniete chlopy o dziwo byli bardzo pomocni dla mlodego chlopaka.
  • Odpowiedz
Kiedyś wcześniej chodziłem z nim miesiąc na siłkę gdzie był wielki lansik każdy odwalony w markowych dresach pełno kobiet i facetów jak z okładki.

W sumie ja przy nich wyglądałem jak totalny leszcz i miałem wrażenie, że każdy się tam na mnie patrzy i obgaduje. Gdyby nie fakt, że przyjaciel pokazał mi kilka ćwiczeń (a znał się na tym) to bym tam stał jak piz##.

@Caracas: a tak na prawdę
  • Odpowiedz
Nigdy tak dobrze jak na mordowni na teofilowe w Łodzi nie chodziło mi się na siłownie. Jak widzisz typa 2x2 to trzęsą ci się nogi, a on przyjdzie, przywita się jak człowiek i jeszcze bez problemu będzie ci pomagał. Spotkasz takiego na ulicy i ogarniasz w------l…
  • Odpowiedz
@Caracas: karki z osiedlowych mordowni, mimo ze czasem patusy lub gangusy to chociaz pomoga, nie obgadaja, spoko ziomki. Za to oskarki i julki z tych wielkich pro modnych sieciowek to zjeby i jak jestes ulancem to jeszcze cisna beke i robia foty z ukrycia.
  • Odpowiedz
@Caracas: ktoś z #wroclaw kojarzy może takie miejsca obecnie? Na Trzebnickiej była jeszcze pare lat temu silownia jak z opisu OPa ale jednak nie do końca i zastanawiam się gdzie są jeszcze aktualnie takie miejscówki.
  • Odpowiedz