Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +691

No i teraz grande finale. Mieliśmy w planach jechać do rodziców na święta, ale się wszyscy bardzo pochorowalismy i wiele wskazuje na to, że nie będziemy w stanie, bo cały czas czujemy się źle. Powstaje problem jak te święta ogarnąć, rodzice mogą wpaść na dosłownie 48h a i wtedy te koty nie będą miały opieki (nikt nie zrobi kocurowi zastrzyku, sąsiadka nie jest chętna; nie będą jeść ani pic). Potem chciałam prosić mojego ojca, żeby z nami został do Nowego Roku, bo jesteśmy wykończeni i potrzebna jest pomoc przy chorym dziecku. Mrozy zeszly to jest szansa, że się zgodzi zostawić tego drugiego siersciucha, choć pewnie matka i tak będzie jeździć po nocach rozpalać ogień, żeby mu dupka nie zmarzła.
Jakie to jest poyevane to szkoda słów. Mam nadzieję, że te koty niedługo zejdą i nie wezmą już nowych.
#koty #kociarze #smiesznekotki #rodzina #oswiadczenie #niepopularnaopinia
źródło: comment_16715982344JVqDAIoeNN3HRKdtbuZSG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Po Twoich wpisać widać, dlaczego wolą spędzić ten czas z kotami ( ͡°
to ten Twój gówniak bardziej chorowity od tych kotów, co chcesz by zdechły, bo ciągle chorują
A zresztą co ja Ci będę pisał, dalej im jęcz, żeby przyjechali. Może się zarażą i dzięki Tobie zejdą z Tego świata razem z tymi kotami, co ich nienawidzisz.
Rodzice OPki są dziadkami - MOGĄ pomóc przy opiece nad wnukami ale nie mają takiego obowiązku. Ich obowiązkiem było wychowanie swoich dzieci - w tym OPki.
Teraz są odpowiedzialni za żywe stworzenia które świadomie i dobrowolnie wzięli pod swoją opiekę. Nie mają 70 kotów, tylko dwa