Aktywne Wpisy
Spiderix +1016
Szukam kolegi sprzed 20 lat. Graliśmy w ogame wtedy. Miałeś nick tarak. Teraz już masz pewnie 50 jak nie 60 lat:) koper
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Hitmonlee +176
Ja #!$%@?, byliśmy w restauracji w szóstkę i miło zapytałem kelnerkę, czy dałoby radę wymienić stolik, bo chętnie zaprosimy jeszcze kilka osób. Jak przyszli, to ta sama kelnerka poinformowała nas, że od teraz do każdego zamówienia doliczane będzie 10% dodatkowej opłaty. Zaprosiłem im klientów i cena mojego piwa wzrosła XDDDD
Zebraliśmy się i wyszliśmy ze scamowni
#zalesie #scam #warszawa
Zebraliśmy się i wyszliśmy ze scamowni
#zalesie #scam #warszawa
No i teraz grande finale. Mieliśmy w planach jechać do rodziców na święta, ale się wszyscy bardzo pochorowalismy i wiele wskazuje na to, że nie będziemy w stanie, bo cały czas czujemy się źle. Powstaje problem jak te święta ogarnąć, rodzice mogą wpaść na dosłownie 48h a i wtedy te koty nie będą miały opieki (nikt nie zrobi kocurowi zastrzyku, sąsiadka nie jest chętna; nie będą jeść ani pic). Potem chciałam prosić mojego ojca, żeby z nami został do Nowego Roku, bo jesteśmy wykończeni i potrzebna jest pomoc przy chorym dziecku. Mrozy zeszly to jest szansa, że się zgodzi zostawić tego drugiego siersciucha, choć pewnie matka i tak będzie jeździć po nocach rozpalać ogień, żeby mu dupka nie zmarzła.
Jakie to jest poyevane to szkoda słów. Mam nadzieję, że te koty niedługo zejdą i nie wezmą już nowych.
#koty #kociarze #smiesznekotki #rodzina #oswiadczenie #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez autora
Po Twoich wpisać widać, dlaczego wolą spędzić ten czas z kotami ( ͡° ͜
to ten Twój gówniak bardziej chorowity od tych kotów, co chcesz by zdechły, bo ciągle chorują
W sumie slusznie, #!$%@? Cie wychowali ;)
A zresztą co ja Ci będę pisał, dalej im jęcz, żeby przyjechali. Może się zarażą i dzięki Tobie zejdą z Tego świata razem z tymi kotami, co ich nienawidzisz.
Rodzice OPki są dziadkami - MOGĄ pomóc przy opiece nad wnukami ale nie mają takiego obowiązku. Ich obowiązkiem było wychowanie swoich dzieci - w tym OPki.
Teraz są odpowiedzialni za żywe stworzenia które świadomie i dobrowolnie wzięli pod swoją opiekę. Nie mają 70 kotów, tylko dwa co jest całkiem normalną liczbą.
OPka za