Aktywne Wpisy

Wyaderny +609
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz
alverini +127
Zaraz zaraz.. *przybliża się do monitora" Czy wy widzicie, że "A" i "E" wychodzą poza ramką? HAHAHAH YYYYY *dzwięk umierającego pawiana* HAHAHAHA. triple A wicofie. Przecież ta gra to jest totalne ścierwo i szmata do podłogi. Ja juz po tym oknie umiem zrobić lepsza recenzje niż każdy recenzent z GOLa... HAHAHAHA YYY. Dobra, wyłączamy to, ja daje maksymalnie jeden. HAHAHA YYY. no i essa. To co, idziemy na megabonka? no proste
#
#
źródło: Screenshot_157
Pobierz

No i teraz grande finale. Mieliśmy w planach jechać do rodziców na święta, ale się wszyscy bardzo pochorowalismy i wiele wskazuje na to, że nie będziemy w stanie, bo cały czas czujemy się źle. Powstaje problem jak te święta ogarnąć, rodzice mogą wpaść na dosłownie 48h a i wtedy te koty nie będą miały opieki (nikt nie zrobi kocurowi zastrzyku, sąsiadka nie jest chętna; nie będą jeść ani pic). Potem chciałam prosić mojego ojca, żeby z nami został do Nowego Roku, bo jesteśmy wykończeni i potrzebna jest pomoc przy chorym dziecku. Mrozy zeszly to jest szansa, że się zgodzi zostawić tego drugiego siersciucha, choć pewnie matka i tak będzie jeździć po nocach rozpalać ogień, żeby mu dupka nie zmarzła.
Jakie to jest poyevane to szkoda słów. Mam nadzieję, że te koty niedługo zejdą i nie wezmą już nowych.
#koty #kociarze #smiesznekotki #rodzina #oswiadczenie #niepopularnaopinia
źródło: comment_16715982344JVqDAIoeNN3HRKdtbuZSG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ciemnienie: Twoje dziecko to twoja odpowiedzialność a nie Twoich rodziców. Natomiast ich koty to ich odpowiedzialność z której wspaniale się wywiązują.
A ty jesteś strasznie roszczeniowym, samolubnym burakiem, ciekawe jakbyś się poczuł gdybyś tak musiał opiekować się chorą córką a twoi rodzice by stwierdzili, że lepiej żeby umarła
@ciemnienie: a teraz doczytalam, ze to nie chodzi o koty tylko o twojego gowniaka xD zrobiles to sie nim zajmuj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daj staruszkom spokój i wynajmij nianię, a nie zatruwasz życie starszym ludziom.
Jaka choroba Was dotknęła,, że potrzebujecie wsparcia z zewnątrz i pomocy w opiece nad dzieckiem? Bo to wygląda tak jakbyście dogorywali w łóżkach i cierpieli straszne męczarnie, ale z drugiej strony nic Wam nie przeszkodzi w spędzeniu świąt z rodzicami. Postaw się w sytuacji kiedy nie masz rodziców w ogóle. Co wtedy? Zdychacie